Topup Free dalam masa 24 jam

Hari ni aku nak bagi topup RM10 kat mane-mane pembaca sempoi yang bagi komen kat sini dalam masa 24 jam. Kebetulan roommate aku ni agen topup jadi takde masalah la nak bagi. (untuk maxis dengan celcom je)

Syarat dier senang je, korang bagitau mane-mane post yang korang suke & kenapa? Korang dilarang spam ye.

Pastu aku akan pilih secara rawak pemenangnye tepat pukul 11.00pm -selasa, 6 januari 2009. Saje nak bagi cepat-cepat, hoho

p/s: sape-sape nak akaun rapidshare free pegi kat smartho.com

accountid=4185181 password=KvDaMwjq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

33 thoughts on “Topup Free dalam masa 24 jam

  1. HAAA mestilah nak nak dan nak topup free
    ehh betul ke ni? ke main main je?
    kang cakap rara ni mata duitan pulak
    pantang dengar free hehehe
    tapi takpa lah, tebalkan je muka ni haa
    sebab memang nak topup bangat ni :P KAHKAH

    post yang rara suka disini adalah..
    jeng jeng jeng. KAH KAH :DD
    mestilah entry yang sedang di comment ni
    sebab esempoi.com sangat sangat dan sangat berbaik hati bangat ni :)
    hikk.

    *berharap terpilih. buat muka kesian =.=

  2. ke hadapan sempoi yang menawan lagi baik hati(ayat bodek) :teruja:

    merujuk kepada perkara di atas, aku ingin memberitahu kepada kau bahawa post yang aku gemari ialah BERAK OBAMA. cuba kau picit di sini

    ini adalah kerana aku telah tertipu tatkala melihat gambar2 yang terdapat dlm post tersebut. kau telah berjaya mentipu aku dgn bergaya sekali. cisdel untuk kau!

    secara jujur, aku suka semua post kau sebab ada byk gambar pelik. dan secara jujur lagi skali, aku rasa entry fear factor jepun tu yg plg hot tapi kalau aku pilih org tuduh aku pengotor plak. haha

    ketopupan pihak tuan/puan saya dahului dengan ucapan terima kasih :ding:

    yang salah,
    chokilala
    :ketawa:

    chokilalas last blog post..Lipas pun ada rumah ke? Erk!

  3. :menari: :menari: ooo…entry daku jadi pilihan cik choki. :menari:

    nanti share 50-50 ye cik choki.. jgn lupa kasi royalti kat yg berkaitan.. :menari:

  4. hi.. aku komen ni bukan kerana aku nak topup rm10 tu, tapi sekadar menyahut seruan.. peace ~ hehehe…

    kalau u suruh pilih entri mana paling best, izinkan khai cakap yang semua entri di blog ni best.. boleh?

    Dengan menggunakan google reader, khai dah jadi silent reader di sini.. boleh kan?

    Well, teruskan dengan entri2 yang berkualiti.. blogging for life! yay!!

    psst: tolong kira semua entri di sini.. sbb kalau pilih 1 entri dapat rm10.. kalau pilih semua, dapat la topup berjumlah semua entri kat sini.. hehehe..

    kan shifa kan?

    Khais last blog post..10 Sebab Blog dikau sungguh Annoying!

  5. kalau dipaksa juga untuk pilih satu, khai suke dengan entri mengenai kucing yang mahu bunuh manusia.. oh tidak.. hahaha..

    thats why terus ada entri khas di justkhai mengenai kucing.. entah kenapa, pada hari yang sama, lebih 4 5 blog khai termasuk bercerita mengenai kucing….

    ahh….. :bye:

    Khais last blog post..10 Sebab Blog dikau sungguh Annoying!

  6. Salam ka shifa…Ima dah lama menjadi silent reader blog ni..cuma tak tinggalkan komen langsung d blog ni..memang mcm² yg best ada kat cni…antaranya yang entri “Kucing Nak Bunuh Orang”..dan banyak lagilah…terutamanya di kategori lawak sempoi..wah memang SEMPOILAH entri² d blog ni!!Memang tak tahu nak describe entri mana satu yang paling best sebab sumenya memang terBEST!!Just sekadar nak mengomen tentang blog ni dan berharap dipilih..kuikui..

    :dsadasccc: :dsadasccc: :dsadasccc:

    p/s:Skema sangatkah ayat² di atas tu??=D

    :menari: :menari: :menari:

  7. Lupa nk kasitau post plg aku suke. post ni aku plg suke. sbb ko bg kdt kt org.
    kucing bunuh org??? pekejadahnye hahaha….

    :jahat:

  8. :jahat: :jahat: :jahat: :jahat: :jahat:

    oit nape kowg tak gtau aku pasal ni..aku nak gak topup…

    tapi da trlambatt… :bye:

    @misha datang la kat blog ni selalu..hooho

  9. Saye nak RM10 bila saye xde kredit.. :teruja: :teruja: :jalan: :tidur: :jahat: :korek: :comel: :menari:

  10. byk btl komen di ats nih
    ssh pyh nk mmilih mn yg terbaekaku :study:
    sume p0n best gilerr
    sng aku like sume jeh :menari:
    hahahhaa…. :ketawa:
    gud luk pda sume geng :hi:

  11. Maaf ye terlambat xD Terlambat 3 tahun, offer masih available , ya? :teruja: :comel: :menari:

  12. what i hv learnt from the richest businessmen in UK through out their book is
    if u want to be rich u need to be financially literate
    first of all u must know the different b/n an asset and a liability
    asset-sth that put money in ur pocket
    liability-sth that takes money out of ur pocket

    mari tukar liability anda (top-up) kpd ASSET,drpd keuntungan jual top-up sy gunakan utk top-up diri sendiri…so no budget dikeluarkan utk top-up, sesuatu yg menguntungkan,then utk top-up sy hanya ambil masa kurang dr 1 minit.blh top-up bila2 masa 24 jam 365 hari(sy baru top-upkan org around 4.oo pagi hehehe)DAPATKAN SYSTEM INI SKRG UTK KEUNTUNGAN MASA PANJANG….http://zmeasymobile.blogspot.com/

  13. hai ang yg hensem… sye pong nok jgk… :teruja: rm30 pong jd le.. sye mmg tgh xde duit cgt ni.. nk wt emergency call pon dok bley.. :bye:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge