Video Maharaja Lawak Minggu Ke 10

Aku minggu ni balik kampung seminggu lebih, jadi tak sempat nak tengok maharaja lawak minggu ke 10. Pastu, kat kampung plak tak langgan pakej astro warna, so memang tak dapat nak tengok minggu ke 10 punya aksi. Ni 1st time tak tengok masa ditayangkan.

So, ada sesiapa pembaca esempoi kat sini yang leh cadangkan, kat mana nak tengok video dari internet yang best untuk maharaja lawak minggu ke 10 ni. Dari website mana2 yang dapat tunjuk full. Sambil2 korang promote website atau blog korang kat bahagian komen.

Aku baca dalam paper, tiada penyingkiran dilakukan. Jadi masih ada lagi peserta yang sama untuk minggu hadapan. Itupun aku tak dapat tengok gak untuk maharaja lawak minggu ke 11. Apapun, jom layan maharaja lawak. Memang best…

:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

3 thoughts on “Video Maharaja Lawak Minggu Ke 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge