Weblog Popular 1Malaysia tawar RM5000

Wah, first time aku jumpe blogger yang begitu baik hati memberi hadiah sehingga RM5000 untuk mencari weblog yang paling popular kat Malaysia…

Kalau paling popular, awal-awal blog ni kalah sebab blog ni takde la popular mane…haha, tapi aku menyokong contest-contest macam ni…bagus-bagus, harap-harap blogger-blogger Malaysia makin rajin berblogging.

Weblog Popular 1Malaysia??? Ape tu??

Korang boleh tengok sendiri kat Denai hati

okeh, ni hadiah dier….

HADIAH

1. RM1,000.00 : 1 Weblog yang mendapat pencalonan terbanyak dari teman-teman blogger akan dinobatkan sebagai Weblog Popular 1Malaysia.
2. RM1,500.00 : Weblog yang paling banyak menjadi reference atau rujukan peserta contest Weblog Popular 1Malaysia.
3. RM1,000.00 : Weblog kedua paling banyak menjadi reference atau rujukan peserta contest Weblog Popular 1Malaysia.
4. RM500.00 : Weblog ketiga paling banyak menjadi reference atau rujukan peserta contest Weblog Popular 1Malaysia.
5. 4 x RM250.00 : Hadiah khas – Ranking no 1- 4 di google.com.my dengan keywords “Weblog Popular 1Malaysia” pada jam 12.00 am 30/9/2009.

Terima Kasih Kepada Sponsor yang HEBAT :

SAUDACARE dan ANISHA ONLINE MALL
(Kepada yang berminat nak jadi sponsor boleh hubungi terus melalui twitter @Denaihati)

Blog yang aku calonkan

Ade banyak blog yang aku suke, tapi yang selalu aku bukak dari dulu sampai la sekarang ialah http://www.chokilala.com/

Kenape chokilala?
Hoho…aku pun tak sure kenape… Mase chokilala kat blogspot aku admire gile blog ni, hari-hari aku bace pastu siap promote kat kawan-kawan aku. Diorang pun suke gak. Ape yang uniknye, aku ingat blog ni ade kaitan dengan choki-choki yang aku makan hari-hari (best2), tapi takde pun…hu

Pastu, aku tak sangka owner dier contact aku kat YM untuk belajar something ngan aku… Aku tak tahu nape, aku rase selesa sangat borak ngan dier (aku rase dia baik ngan semua orang kan…) sampai kiteorang bersua muka time aku ade trip kat Melaka semester lepas…Tinggi dan kurus orangnya…hoho

Aku calonkan chokilala ni sebab aku rase bukan content post je yang penting tapi hubungan persahabatan dengan pembaca yang aku sendiri pun taktahu nak buat camner. hoho…thanks ye, ko blogger paling sempoi yang pernah aku jumpe.

melaka-11

gambar chokilala ngan aku…..

Weh, cepat la join…calonkan blog yang korang suke..mane tau bleh menang,…hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

20 thoughts on “Weblog Popular 1Malaysia tawar RM5000

  1. terima kasih join contest dan pencalonan untuk weblog popular 1malaysia…semuga sukses dan pastikan raanking kat google.com.my always top 4

  2. Blog awak ni ok juga.. :study:
    Tapi kalau susun sikit boleh maju ni.. anyway goodluck! Thanks following me with twitter :menari:

  3. Situs ini biasanya berjalan – melalui Anda menemukan rincian yang Anda berharap dengan ini dan tidak tahu yang harus . Sekilas di sini, dan Anda benar-benar akan menemukan itu .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge