Oh.. Pokemon dan Pikachu

pokemon-1

Heh, sape tak kenal dengan kartun kiut-miut ‘pokemon’.  Dulu memang aku layan katun ni, minat habis. Tapi minah ni lagi minat giler dengan pokemon ni sampai penuh rumah dia dengan koleksi pokemon.. :terkejut:

Heh, tapi aku tak heran. Sebenarnye aku lagi suke dengan kereta dia ni. Waahh :teruja:  Aku nak buat kereta aku macam ni.. Kalau modify myvi bleh jadi camni tak? :comel:

Poke-maniac [toomuchfree-time]

24 thoughts on “Oh.. Pokemon dan Pikachu

  1. HafizWasa says:

    fanatik giler minah nie…ho!ho!

    HafizWasas last blog post..Cicak Man 2 pecah Panggung…

  2. bucuk says:

    :teruja:kiut la keta dier……………….. :lala: kn best kalu aku dpt design keta aku jdk camtu………..

  3. chokilala says:

    ces. aku pun dulu layan pokemon ni. seronot weyh :kenyang:

    lawa la kete dia. sesuai la dia pakai kete tu. mmg jadik muka pikachu :dsadasccc:

    chokilalas last blog post..How To Make Cute-Shaped Eggs

  4. spatt says:

    dengan tak malunye aku mngaku aku ni fans pokemon (dulu2 la, skang da ngarut jer)
    tapi rumah minah tu bukan maen semak lagi aku tengok…

    spatts last blog post..Tentang 35% Pemilik PSP…

  5. Lady Leaya says:

    :teruja:
    pakwe aku fanatik naruto..dasyat..die beli baju naruto..pakai g skola..huk3 :bye:

  6. askyputra says:

    lawa ah pokemon kau… kau beli dekat mane ahhh aku pun nak jugak..

  7. Shifaa says:

    tu bukan pokemon ku :haha:

  8. The Twelve says:

    fanatik btul kan.. kete dia yg paling hebat tu. volkswegan sponsor ke tu ek?

  9. harubiru says:

    mak oii..kalah aku nie..aku die hard fans pokemon nie..aku hafal sume menatang pokemon yg ada..siap gelar diri sendiri pokemon monster lg..hahaha..caiyok2

    beli baju bloggers edisi terhad sempena jualan penghabisan stock di http://ruanganiaga.blogspot.com
    mcm2 ada

    harubirus last blog post..Handphone dan Laptop MURAH!!!!

  10. Fizz says:

    ngeeeee.. aku plak x minat pokemon.. walaupun kengkadang tengok gak.. dulu slalu gaduh ngan adik tuka siaran TV.. hahaha… :jahat: :bye:

    Fizzs last blog post..Selamat Hari Lahir Tashabella a.k.a. Dindaku sayang…

  11. Shifaa says:

    [email protected] aku pun hafal gak, aku paling menyampah ngan cyduck…hoho..poyo

    [email protected] adik ko tak suke tengok pokemon?? cess… :jahat: :jahat:

  12. puteri says:

    wah.. volkwagen kuneng kegemaranku..sungguh comel berbanding tuannye.. :teruja: :comel:
    ape kejadahnye la org tuh..rumah jd serabut jer

  13. erlyn says:

    kiut…………tapi erlyn tak minat pokemon….pika222

  14. firdaus says:

    hiiii :menari: :menari:

  15. chelsea j. says:

    :jalan: hm…. :jalan: kan bagus kalau sia dapat 2 pokemon…. PIKACHU!!!!!!!! :comel:bleah…. :teruja: :teruja: aku suka dengan pokemon 2……….. :ketawa: ha,ha,ha!!!!!!! :malu2: he,he,he…..

  16. izaainasyahirah says:

    hai nama siapa nama saya aina ?

  17. izaainasyahirah says:

    YELATU SAYA TAK PERCAYA HAI NAMA AWAK SIAPA NAMA SAYA AINA HAHAHAH ……………………………………

  18. izaainasyahirah says:

    aku cantik kau yang tak cantik hahahaha…………………………………..

  19. sakura says:

    aku dulu suka gak tgk citer pokemon ni sbb pikachu tu cute sgt2…tapi da beso ni,xde de nak lyn2 citer cam tu…ngarut je.. :korek:

  20. ainun says:

    hahaha….buat lawak btul laa

  21. Ramli says:

    byk2 benda, keta yg paling menarik..kan kan.. :menari:

Leave a Reply

Your email address will not be published.