Proses Tukar Theme

Seharian jugak la aku melayan tukar theme ni…pergg, banyak jugak keje…

Nape tukar theme?…sebab aku da bosan dengan theme tu..hehe. lagipun theme ni seo friendly gak berbanding yang dulu. Lagi satu aku saje je nak letak gambar korang besar-besar kat komen tu…famous skit :jahat:

Lagi pun dah nak raye, kalau rumah tukar langsir…blog plak tukar theme :malu2:

8 thoughts on “Proses Tukar Theme

  1. copernicus says:

    pergh! theme ni memang gempak! tak ada sebab untuk saya tambahkan di list theme gempak saya di sini!:
    http://www.jombincang.com/forum/rekabentuk-template-grafik/594-himpunan-tema-wordpress-percuma.html#post6047

    great job! 🙂

  2. :menari:
    sempoi ar..
    mentang2 cuti bleh la ko layan blog ko ni yer cik shifa,…
    huhu
    sukses2
    :bye:

    mesmerising_wans last blog post..teka-teki Imam Al Ghazali

  3. besarnye gamba aku tuh… huhu :teruja:

  4. Lady Leaya says:

    gambar aku pun besar gak larrrr :teruja: :lala:

  5. Shifaa says:

    ceh…memang besar :jalan:

  6. pedagangIT says:

    usaha tangga kejayaan sis

  7. palie says:

    a’a memang besar
    :korek:

  8. Ramli says:

    nak tukar theme nie mmg makan masa..pening memilihkan

Leave a Reply

Your email address will not be published.