Blog Baru Muncul Tapi Trafik Mantap – CeritaMamat.com

Saya nak cerita sikit hari ni tentang satu blog yang saya baru jumpa baru2 ini. Blog ini diberi nama ceritamamat.com. Anda boleh kunjungi blog tu di sini –> www.ceritamamat.com

Blog ni sebenarnya dimiliki oleh seorang pelajar yang baru berumur 17 tahun dan akan mengambil peperiksaan SPM pada tahun ini. Saya agak terkejut dengan blog ini kerana blog ini agak popular dengan post2 yang menarik dan terkini.

Blog tersebut ada ramai pengunjung yang tak lokek memberikan komen dan pandangan. Kalau nak beriklan di sana pun bagus. Saya juga ada meletakkan banner di sana dengan sedikit bayaran. Harganya pun memang berpatutan. Leh cuba beriklan kat sana k.

Trafik yang dah datang dari blog tersebut ke blog esempoi memang agak banyak juga sekarang ni. Memang sempoi lah senang cite. Hehe. Tetapi apapun, kalau anda nak tahu lebih lanjut tentang blog tersebut, apa kata lawat sendiri di www.ceritamamat.com

Ini pula bukti trafik dari blog ceritamamat.com ke blog esempoi.com:

Selamat berehat dan makan durian k….

Hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

19 thoughts on “Blog Baru Muncul Tapi Trafik Mantap – CeritaMamat.com

  1. blog dia mula dikenali bila dia publish mengenai entri rakyat mesir menuntut kemerdekaan dari kuku besi…. pemerintah yang kejam..dan dia rajin ping2 dari fb page yang berkaitan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge