23 thoughts on “Kegilaan Ferrari World Theme Park

  1. BILE KUAR JE GAMBAR NI KAT SURAT KABAR ARI..TERINGAT DESIGN YG AKU DH BUAT…SEJIBIK CM NI…

    AKU INGAT NK WAT KAT MALYSIA…

    LAST2 DIORG DH BT DULU…HAMPEH TUL…. :jahat: :fuh:

  2. memang terbaik…kemajuan tanpa henti..semua benda kat Dubai ngan Abu Dhabi ni semua benda2 yang mustahil negara2 lain dapat buat..tp mereka dapat buat..

  3. ala byk ko org komen….tapi tak ada seorg pun teringat nak pergi kerja sana ke…?

    kalau nak pergi, ada open interview pada 01.03.2010 di millenium hotel bukit bintang sebelah Lot 10.

    pastikan ada sana sebelum 8.30pagi dan join presentation dia org dan lepas tu ada interview dgn org putih.

    kalau success…hari tu juga dapat jawapan…!

    memang lumayan gaji yang dibagi…dia org ada advertise dalam surat khabar..tak baca surat khabar ke..?

    i akan ada sana juga..kalau nak join sekali …jomlah……
    kalau ada soalan email saya…!
    [email protected]

  4. wei…skang ni dah nak penghujung 2010. bile nak bukak?! :tidur: lame dah tunggu nih
    kalo bukak aku :hi: tapi kalo x bukak aku :kyu:

  5. obses btul laa psl ferrari smapi dwat themepark lg…wawawa..best2..tggu plak legoland ntah ble nk siap!! xsbr neh… :teruja:

  6. memang gila kentang … dah siap ker nih.. sebab da htahun 2011… tak tahulah… mungkin dah mungkin belum… banyak hutang mahu nak tanggung..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge