Rumah Kaca daripada 3deluxe

leonardo-glass-cube11.jpg

3deluxe telah menbina sebuah senibina yang sangat unik dengan menggabungkan idea senibina, senireka dalaman dan juga senibina lanskap.

Hebat jugak kan? Tengok semua gambar

leonardo-glass-cube8.jpg

leonardo-glass-cube7-2.jpg

leonardo-glass-cube7-1.jpg

leonardo-glass-cube6-2.jpg

leonardo-glass-cube6-1.jpg

leonardo-glass-cube5.jpg

leonardo-glass-cube4-2.jpg

leonardo-glass-cube4-1.jpg

leonardo-glass-cube3.jpg

leonardo-glass-cube2.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

23 thoughts on “Rumah Kaca daripada 3deluxe

  1. wah..cantik gile umah ni…tapi kalo kene tsunami penat nak cuci..hehe…tapi kalo umah mcm ni msti aku nk tdo jer…tp ksmpulannya mmg best r … :lala: :lala: :lala:

  2. nmpk cam cells yg blaja mase bio dlu je..as if we r living in our own cells yg build us up..weird but, have to give credits to this person..

  3. mesti pernat giler kan

    zik wrote:

    senibina yang unik..bukan mudah untuk design yang pelik2 macam ini… pelukis plan dan juga kontraktor kena bergabung tenaga..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge