Shopping Mall di Jepun

Namba Parks, Japan sebenarnya sebuah pusat membeli-belah. Apa yang menariknya tempat ni lengkap dengan design lanskap seperti gunung, sungai, kolam, air terjun dan lain-lain. Sambil shopping, sambil beriadah…

Serabut Giler master plan dier :nyayi:

Pemandangan waktu malam :korek2:

Ape-ape pun design dier memang best, kalau tak silap shopping mall kat Malaysia yang ade lanskap yang best kat THE MINES Resort. Best gak, sebab ade river cruise dalam shopping mall dier.

Sumber:www.metaefficient.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

41 thoughts on “Shopping Mall di Jepun

  1. :ketawa: :ketawa:
    mkn taik…bodo sungguh org jepun skang..
    fesyen dak2 jepun zaman skang pn dh pelik.. :kyu:

  2. adui ai ko ni shifaa.bt glak ak je…mkn taik pun mkn taiklah.yg pnting negara die mmg mju gle..hbt btul..terbaikk lah

  3. kne mkn taik dlu bru dpt ilham design gempak2 rasenyeee…. huarghhhhhauhuharuhrhaurgurgurauhugghh,… :haha: :nangis:

  4. Terasa nak bagi komen, komen la cepat.. Kiteorang nak tahu ni.Apa komen anda?? … :comel: waaaah giler ahh jepun dah lah dia yang kuasai duniaa…robotic..,elecktronic….bidang architectural pun….dia nak sapuuu…ahah klue ada shopping mall kat malaysia kan bagusss…pe pe pun thanks kat penulis blog niie ….memang best…ha ha ha sebelum niee tak thu punn ada shoping mall kat jepun cam nieee…hidup civillll……kwan sya introduce blog niii… :teruja: :comel: :menari: :teruja: :teruja:

  5. dah tak tau dah mana pintu masuk… dan pintu keluar

    zik wrote:

    besar gila… mahu sehari shopping pun tak habis nih…. silap2 boleh sesat…

  6. baru je bukak… 1000000 orang dah mari… hoho.. agaknya camtu la

    chengai bay wrote:

    kalo shopping complex kat malaysia bt camnie mmg gempak abis la..

  7. lama2 bosan gak.. kih3

    AkmalHakim wrote:

    Wah, bestnya,kalau ada camni kat Malaysia, gerenti tiap2 hari shopping pun takkan bosan!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge