Tandas Awam di SWITZERLAND

Salam.

Harini mau tunjuk pasal toilet ler. Posting ni dah berangkai dgn post sebelum2 ni..iaitu design unik di singapura (dinding cermin), dan restoran tandas di taiwan.. walaupun masing – masing tiada kaitan. sukati aku la nak kait kan, tul tak? tiada bau busuk yg akan kuar dari blog ni, harap maklum. mak cik cleaner tak ponteng kerja ok.

sapa berani guna tandas ni? dgn suasana yg sungguh tragik..

sumber [sembangsini.com]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

37 thoughts on “Tandas Awam di SWITZERLAND

  1. Bgus perr buang air atas pokok..Bleh jimat tau: :fikir:
    -air K*nc*ng = jimat indah water :ketawa:
    -T**k = jimat baje.. :ketawa: :ketawa: :ketawa:

    p\s: jgn buat mcm nii… bhye..mati pokok tuh :tidur:

  2. is x nk la klu toilet cam tu ha…t nk meka up pun org dlm leh nmpk..pas tu cam x senang je nk melepaskn hajat kat c tu ha…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge