Gelanggang Bola Keranjang 3-D?

Gelanggang bola keranjang 3-D ke ni?

Dan lagi:

Sudut pandangan yang lain plak:

Santai je diorang ni lepak kat atas court tu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

8 thoughts on “Gelanggang Bola Keranjang 3-D?

  1. erkk untuk lepak2 jer ker?? takda orang nak main bola keranjang?? rasanya empuk kot, gelanggang tuh.. itu yang ramai baring kat situ… :tidur:

  2. betul jugak sebab tengok la diaorang boleh buat tempat tidur! haha
    zik wrote:

    erkk untuk lepak2 jer ker?? takda orang nak main bola keranjang?? rasanya empuk kot, gelanggang tuh.. itu yang ramai baring kat situ…

  3. sama la kita dan semua yang komen kat sini..haha! sebab mana ada tempat main basket ball 3d haha
    nizamghazi wrote:

    waa, 1st time tgok gelanggang macam ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge