Meja Daripada Kotak

flatpack1.jpg

Meja ni biasanya sesuai untuk designner ataupun pelajar (macam aku, time kat kolej, kene buat keje kat lantai…sakit pinggang :dsadasccc: ). Meja ini direka daripada kepingan Cardboard (biasanya dijual Rm5 kat kedai saiz AO) dan dicipta oleh Sruli Recht. Meja ini juga sangat ringan, kemas dan sesuai dibawa kemana-mana tapi kalau banjir mesti hancur punye.. :dsadsad:

liboriustable1.jpg

Saiznya 1500 x 1200 x 930 mm dan dijual pada harga 399US DOLLARS (huh, rugi je…baik korang buat sendiri, gune kotak-kotak tepi jalan tu..hehe :dsadsad: )

Maklumat lanjut Layari Liborius

flatpack2.jpg

liborius7.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

16 thoughts on “Meja Daripada Kotak

  1. ko ne duk kat meje, ko kan ske baring sampai sesak nafas..hahah….pape pun kalau ko belik kotak ni, konfirm xnpk ko..hehehe

  2. aku rasa kn klu beli satu pown ok gak.. :korek: but masalah nyer kukuh ke??haha..tah2 bawu nk letal tangan dh runtuh kekeke.. :ketawa: :ketawa:

  3. aku nak bgtao kowg ny..

    tp jgn sedeyh lak tambah pada customer2 yg kate nak mbli mende alah ny.. :nangis2:

    sebenarnye, ny bukan meja, NY KERANDA….

    :tidur:

  4. belum letak barang2 lagi tuh

    amira wrote:

    aku rasa kn klu beli satu pown ok gak.. but masalah nyer kukuh ke??haha..tah2 bawu nk letal tangan dh runtuh kekeke..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge