Restoran Tandas di Taiwan

modern_toilet_restaurant_001.jpg

Restoran ni berkonsepkan “tandas” kat Taipei, Taiwan. Kalau pegi kat sini, korang tak akan duduk atas kerusi, tapi duduk atas mangkuk tandas… Hurm, makanan kat situ pun macam t**k..hu

Sanggup ke korang Makan :super:

modern_toilet_restaurant_003.jpg

modern_toilet_restaurant_002.jpg

modern_toilet_restaurant_005.jpg

modern_toilet_restaurant_006.jpg

modern_toilet_restaurant_008.jpg

modern_toilet_restaurant_015.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

82 thoughts on “Restoran Tandas di Taiwan

  1. weyh…meh aku blanje semua owg yg nak ceklim… :teruja:

    tp janji ikut pe aku cakap..

    first, g makan nasik byk3… :fuh:

    then carik tandas, :jalan: buang pe yg patot…

    da buang, jangan flush…

    kowg tgk lam lobang jamban n then ucap tq kat aku bab blanje kowg makan… :lala:

    :ketawa: …njoy ur meal!!

  2. xsanggup den nk mkn wlaupun mmg sedap la nmpk ice cream toh.. :dsadas: tp tbik gk ar kt peniaga kdai toh coz brani bkak rstoran cam toh wlaupn risikonya banyak… :super:

  3. :dsadas: tak sanggup teman mkn kalu kat malaysia da yg wat cm nie..pngotor tol..huhu :dsadas: :dsadas:

  4. eeeiiiii…….
    pengotor pengotor!!!!
    gelinye aku…
    camana eskrem taek tu boleh ada dalam mangkuk aku???
    :jahat:

  5. :peluh: alah org luar negara memg pengotor pun smpaikan sggup buat idea camni..
    bukan setakat aiskrim rupe taik je smpai taik btl pun dorg sggup mkn demi duit.. :kyu:

  6. bukan dekat sungei wang ada jugak ke restoren macam ni??? ari tu ada la terlalu depan kedai gini… tapi tak sure la makanan dia bentuk t*** tak… yang pasti customer duduk atas mangkuk tandas n waiter/waitress guna bathrobe….
    sue chikong´s last blog post ..genting highlands

  7. Sedap nyeR mkn Taik..
    Rse McM Nk :bye:
    Tolong Sye :menari:
    Nk Cri Ape Ubat nyer jap.. :study:
    ubtnyer ialah :confused:
    BERAK~~ :nangis: X tahan da niyh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge