Restoran Tandas di Taiwan

modern_toilet_restaurant_001.jpg

Restoran ni berkonsepkan “tandas” kat Taipei, Taiwan. Kalau pegi kat sini, korang tak akan duduk atas kerusi, tapi duduk atas mangkuk tandas… Hurm, makanan kat situ pun macam t**k..hu

Sanggup ke korang Makan :super:

modern_toilet_restaurant_003.jpg

modern_toilet_restaurant_002.jpg

modern_toilet_restaurant_005.jpg

modern_toilet_restaurant_006.jpg

modern_toilet_restaurant_008.jpg

modern_toilet_restaurant_015.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

82 thoughts on “Restoran Tandas di Taiwan

  1. Wakakaka… pelik pelik laa hobi dan minat manusia zaman sekarang ni. Kalau aku pegi restoran ni, kompom belum makan lagi dah sakit perut.

    Dah laa kerusi pon dari tandas… nengok aiskrim pon dari rase sedap bleh jadik meloyekan.

    Gile Moroyang laa Org Korea ni.:lala:

    Kreuger®

  2. hahaha.. kang tak pasal2 ade org tak btol datang buat mcm dlm jackass tuh.. bukak mangkuk tandas tuh tros berak.. tak pasal2 satu restoren bau busuk.. haha

  3. Macam tut .. tuttt..
    Selera nya diorang makan ….. :fuh:
    Kalau aku…. makan jugak sebab ais krim kan…. :ketawa:

  4. mcm nak wat yg ‘real’ j la..bley x?baru best skit..tp shape n form dier lain skit la..xder,curl2..,perhaps,kaler lbey kurang la dgn aiskim dorang tu..yg jenis cair2 sakit perot xder kew?msti nmpk sedap..sume yg [email protected],solid molid.. :fikir:

  5. haha…tergelak aku bace komen korang ni, macam-macam la

    leaya: ye, nanti belanje aiskrim McD, bestnye lame tak makan :nyayi:

  6. sok!!tp kat east coast mall xder mex d la..ader ke x ea?tp kalo nk blnje gak,nk baskin robin,plis… :teruja: :comel: :jalan:

  7. ellop msi.my, syipa nak blanje aku, bukan ko..shuuh3, :marah: pepun msi.my, ko mmg still membayangkan shape n form, color n lines, texture, kuar seme element design…hahhahahaha :jahat:

  8. d konsep is damm funny…
    n 4 sure x de selera nk mkn…
    eik……………..gelinya….

  9. unik mmg unik…lau sp2 xdpt g rstrn ni..ape ssh mkn jerk lam tlet umah krang…sm je cam rstrn Tlet…. :fikir:

  10. ya rabbi…pa hal ngan diorag ni..bnd njis mcm tu pun djdikan konsep jualan..mkn taik btol baru diaorg tau.. :marah: najis tu wei…najis mutawasitah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge