10 Komen Terbaik Berpeluang Ke Majlis Resepsi Perkahwinan Chong Wei

Kepada peminat yang ingin ke Majlis Resepsi Perkahwinan Datuk Lee Chong Wei, kini mereka berpeluang kesana kerana satu peraduan akan diadakan pada 28 Oktober ini dan 10 pemenang bertuah akan dipilih. Para peminat hanya perlu klik ‘Like’ kepada Facebook Fanpage ‘Lee Chong Wei Official Fans Club‘ dan mengemukakan komen (slogan)… Read more

Syarikat Pembinaan Datuk Lee Chong Wei Dipecah Masuk Penyamun, Raket Tidak Diambil

Syarikat pembinaan milik Datuk Lee Chong Wei yang terletak di Bandar Puteri, Puchong dilaporkan dipecah masuk sekumpulan penyamun semalam. Kerugian dikatakan hampir RM30,000. Walaubagaimanapun Lee Chong Wei tetap lega apabila raket kesayangannya tidak dilarikan sekali, kata abangnya, Lee Chong Hoon yang juga merupakan Pengarah Urusan syarikat itu. Difahamkan raket itu… Read more

Lelaki Yang Ditarik Ke Neraka.

1)Ayah Apabila seseorang yang bergelar ayah tidak mempedulikan anak-anak perempuannya di dunia.Dia tidak memberikan segala keperluan agama seperti mengajar solat,mengaji dan sebagainya.Dia membiarkan anak-anak perempuannya tidak menutup aurat. 2)Suami Apabila seorang suami tidak mempedulikan tindak-tanduk isterinya.Bergaul bebas dan berhias bukan untuk suami tetapi untuk pandangan kaum lelaki yang bukan mahram.Walaupun… Read more

Jom Kita Senyum Sempoi Dulu..Hihihhh…

Pekak sangat ke abang kuda nie sampai si anjing terpaksa jerit dalam lubang dubur..?? Hahaha.. Oi dek..kecik-kecik jadi gengster ek..?? Ouchhh..silap tendang daa.. Obesiti..tu lah..banyak sangat makan kfc.. hawaii punya dress untuk anjing-anjing..camane..??glamor kan? nek..patah kaki tu kang.. hohoho…  :terkejut:

Lawak Singular dan Plural

Seorang suami sedang mencari-cari helah untuk membolehkan dia berkahwin lagi.Antara alasan yang diberikannya ialah; Suami  : Yang..yang…lelaki kahwin tiga barulah sah.. Isteri  : Kenapa pulak..?? Suami : Cuba terjemahkan ke dalam bahasa Inggeris, satu ‘is one’, dua‘is two’, tiga ‘is three’..baru kena..! kan yang kan..?? Isteri  : Tapi abang kena… Read more

Kedudukan Terkini Pertandingan Komen Dan Menang

Just nak update sikit tentang kedudukan terkini pertandingan komen dan menang di blog esempoi.com. Pertandingan tinggal beberapa je lagi. Kedudukan sekarang memang sengit. Tempat pertama buat masa sekarang diungguli oleh Zik. Manakala Zik dikejar rapat oleh Ainun dengan ketinggalan hanya beberapa komen sahaja. Sengit juga tu. Manakala tempat ke tiga… Read more

Antara AIDS dan ADIDAS

Seorang Gadis Yg Cun Melecun Berkahwin dengan seorang pemain tennis..Semasa malam pertama mereka…Si Suami Membuka baju,Tiba2 Si Isteri Terkejut kerana ternampak tattoo yang bertulis REEBOK..si isteri bertanya kenapa si suami ada tattoo sebegitu.. ”Yang..Kenapa Awak Ada Tattoo REEBOK Kat Badan?” Lalu Si Suami Pon MenJawab.. “ohhhh….Ini Tattoo yang abang buat… Read more

Lawak Bodoh: Ayam Lari

Pada suatu hari ada seorang lelaki kaya ingin mengadakan kenduri untuk anaknya. Untuk itu dia ke bandar untuk membeli ayam di kedai Pak Kepek. Lelaki kaya : Saya ingin memesan 100 ekor ayam untuk esok, ini alamat saya (seraya memberikan kadnya). Pak Kepek: Baik tuan,saya akan suruh anak buah saya… Read more

Memey Suhaiza-patut dibenci ke tidak??

Di petang yang membosankan ini,,,aku terpinga-pinga tak tau nak buat apa..jadi aku pun ,melayari laman web untuk membaca gosip artis…hmmmmm sebut pasal gosip artis nie..aku paling suka kat satu laman web nie..BEAUTIFUL NARA.COM..so aku pun apa lagi..apabila melayari laman web tersebut..terpacak lah mata aku nih kat 1 kisah artis tu…nama… Read more

Kisah Apartment 60 tingkat..

:teruja:  Ada tiga orang sahabat..Ali, Abu dan Mamat, yang tinggal serumah di sebuah apartment setinggi 60 tingkat. Pada suatu petang setelah tamat bertugas, mereka pulang ke rumah. Dilihatnya ramai orang sedang berkerumun di depan lif. Rupanya elektrik padam dan lif tidak berfungsi. Ali: Macam mana ni… rumah kita atas sekali… Read more