Baby Kiut..!!

mak aii..sedapnye melepas merata-rata..! sape tak puji aku hensem, aku BAKAR rumah dia..!! hahahaha..!! bercanda di pasiran pantai..sambil mengurat awek..rock bro.. sewa rumah..cukai..bil api..bil telefon..loan kereta..bini bini..anak-anak..mati.. hhuuuuhhhh..baik takyah jadi dewasa..maintain baby selamanya.. hmmm kau nampak penumbuk nie..?? yang,,kan abg dh cakap jgn call malam nie..malam nie kan giliran kakak… Read more

Memey Suhaiza-patut dibenci ke tidak??

Di petang yang membosankan ini,,,aku terpinga-pinga tak tau nak buat apa..jadi aku pun ,melayari laman web untuk membaca gosip artis…hmmmmm sebut pasal gosip artis nie..aku paling suka kat satu laman web nie..BEAUTIFUL NARA.COM..so aku pun apa lagi..apabila melayari laman web tersebut..terpacak lah mata aku nih kat 1 kisah artis tu…nama… Read more