Video Maharaja Lawak Minggu Ke 11 – Nak Download?

Nak tanya pembaca esempoi, boleh ke kita download video dari youtube terutamanya video maharaja lawak setiap minggu. Kalau asyik nak tengok kat youtube payah juga. Lebih2 lagi kalau line internet lembap. Kena yang pakai broadband cam aku ni, payah jugak nak nunggu video abis buffering. Maharaja lawak minggu ke 11… Read more

Buat t-shirt Sendiri Dengan Semburan Cat

Pada masa depan dijangkakan semua baju dah tak berjahit..hoho, abis la semua tukang jahit. Seorang saintis ni berjaya mencipta fabrik yang hanya menggunakan acuan dari semburan sejenis cecair. Menarik-menarik jugak, ketat jugak baju tu, kalau perut boncit…confirm nampak..hahha p/s: teringat satu babak dalam Wall-e yang manusia boleh tukar baju dalam… Read more