Adverlets Scam Ke?

Rasanya dah banyak kes adverlets tak bayar blogger sejak kebelakangan ni. Ramai yang tak dapat bayaran mereka. Contohnya cam aku pun tak dapat. Sebelum ni aku dah request cashout dua kali. Yang pertama tu dah lama dah. Kalau tak silap dalam bulan 5 tahun ni. Patutnya duit dah dapat dah…. Read more

Punca Pendapatan Dari Blog

Blog ni sebenarnya boleh memberikan kita peluang untuk mendapatkan pendapatan atau duit. Banyak cara yang kita boleh gunakan dalam menghasilkan duit ini. Saya kategorikan punca pendapatan tersebut kepada tiga iaitu melalui iklan banner persendirian, syarikat pengiklanan berbayar dan melalui review artikel. Iklan Banner Persendirian – contoh iklan banner persendirian adalah… Read more

Bila Boleh Cashout Earning 701Panduan

Blog ni jarang memaparkan earning yang diperolehi dari pengiklanan di blog esempoi ini. Kalau pembaca semua perhatikan, kat blog ni ada banyak jenis iklan yang ada. Antaranya innity, 701panduan dan adverlets. Hari ni saya nak cakap sedikit tentang earning 701panduan di blog ini. Untuk permulaan, saya tunjukkan dulu screenshot dari… Read more