Farid dan Diana Bulan Madu Di Turki.

Tahniah diucapkan kepada pasangan selebriti,Diana Danielle dan Farid Kamil yang selamat dinikahkan semalam.Mereka dikatakan akan berbulan madu di Istanbul,Turki pada bulan depan.Pada mulanya mereka merancang untuk mengerjakan umrah tetapi ia terpaksa ditunda gara-gara kesukaran mendapatkan visa ke Tanah Suci pada bulan Disember. Farid Kamil dan Diana selamat dinikahkan di Hotel… Read more

Buku Where I Did Come From Diharamkan

Menurut berita terbaru, buku Where I Did Come From telah diharamkan penjualan oleh Kementerian Dalam Negeri. Tindakan ini dilakukan setelah pendedahan tentang penjualan buku ini. Buku ini dikatakan memaparkan illustrasi yang tak sesuai untuk kanak2. Banyak gambar2 yang tak sesuai untuk tatapan kanak2 ada dalam buku ini. Buku Where I… Read more

Bekas Pengurus Estet Jackson Tuntut Bahagian Sendiri?

Sape tak kenal Michael Jackson atau lebih dikenali sebagai MJ, penyanyi lagenda sepanjang zaman yang menjadi idola di seluruh dunia bukan hanya kerana kemerduan suaranya tetapi juga kerana keunikan wajahnya dan kontroversi yang meninggalkan impak yang mendalam kepada para peminatnya . Kesian kan..walaupun dah bertahun meninggal namun nama beliau masih… Read more

Kahkahkah..lawak lawak..!!

sanggup ke korang makan burger anjing nie..?? yuckkkss.. kerana kebuluran di padang pasir, haiwan dan manusia pon boleh berebut makanan.. oohhhh nak mengurat yer,,?? nak rasa silat seribu tangan nih..?? wacchhhaaaa..!!amik kau..!! kalo nak berangan jadi artis pon, agak-agak la,,kau tue kucing… eh bang.! salah orang kau bawak lari daa..tak… Read more

Gerakan Bakar Al-Quran (Tragedi 11 September)

Assalamualaikum semua.. Tadi ade tengok isu membakar al-quran di berita TV3 kononnya untuk memperingati tragedi runtuhnya World Trade Center (WTC) pada 11 September 2001 Di Amerika Syarikat.