Malaysia Lawan Chelsea

Ahad ni perlawanan antara Malaysia dan Chelsea akan diadakan di stadium shah alam. Last sekali chelsea lawan malaysia adalah 2 tahun lepas di mana keputusannya adalah chelsea menang 1 – 0. Masa tu memang ingat dah seri dah tapi akhirnya bolos gak, tu pun pada akhir perlawanan. Cuma masa tu… Read more

Aizat ganti Yuna di AJL 27

Sebelum ini Yuna terpaksa menarik diri daripada Anugerah Juara Lagu ke-27 yang akan diadakan pada hari Ahad ini kerana masih di Los Angeles, USA atas urusan kerja. Untuk mengantikan tempatnya, Yuna telah memilih Aizat.Aizat akan mempersembahkan lagu Terukir Di Bintang diiringi barisan ahli muzik Yuna sendiri terdiri daripada Efry Arwis… Read more

Linda Hashim Sahkan Sudah Bertunang Dengan Beego

Linda Hashim mengesahkan yang dia telah bertunang dengan Beego pada 3 November 2012. Menurut Linda atau nama sebenarnya Norhazlinda Hashim, 28, mereka bertunang di rumah keluarga sebelah perempuan di Bukit Antarabangsa, Ampang. Walaubagaimanapun, Linda tidak dapat mengulas lebih kerana menghormati permintaan keluarganya yang tidak mahu kecoh-kecoh buat masa ini. Baru-baru… Read more

Undang-Undang Pelik Dari Seluruh Dunia

1.Anda tidak dibenarkan mati di Houses of Parliament,London. 2.Mengepam tandas selepas pukul 10pm untuk orang yang tinggal di sebuah apartmen adalah salah di sisi undang-undang di Switzerland. 3.Di United Kingdom,wanita hamil boleh membuang air kecil dimana-mana dia mahu termasuk dalam topi seorang anggota polis. 4.Di Alabama,ia adalah salah di sisi… Read more

Polis Cari 6 Lelaki Kes Curi Cip Mikro RM22 juta Di Pulau Pinang

Pada hari Ahad minggu lepas , dilaporkan sebuah kilang yang menyimpan cip mikro unit pemprosesan komputer (CPU) di kawasan Perusahaan Perai Bukit Tengah telah dirompak. Sehubungan dengan itu, pihak polis kini sedang mencari 6 lelaki  bagi membantu siasatan kes curi Cip Mikro ini. Lelaki-lelaki tersebut ialah M. Vikneswaran, 21, K…. Read more

Diskaun Dan Rebat Tol Sehingga 37 peratus

Berita gembira untuk para pengguna lebuh raya di mana pihak konsesi lebuh raya  menawarkan diskaun dan rebat tol untuk musim perayaan ini. Diskaun dan rebat tol ini adalah dari 5 peratus hingga 37 peratus. Pemberian diskaun dan rebat tol itu melibatkan 20 syarikat konsesi yang terlibat dalam mengendalikan lebuh2 raya… Read more

Perlawanan Kelayakan Olimpik Malaysia Lawan Bahrain

Seperti yang kita tahu, Malaysia telah kepada Syria dalam perlawanan kedua peringkat kumpulan. Sebelum ni pun kita kalah kepada Jepun. Kedua-dua perlawanan kita kalah dengan keputusan 0 – 2. Untuk perlawanan seterusnya adalah dengan pasukan Bahrain. Bahrain juga sama seperti kita iaitu tewas kedua-dua perlawanan. So, kita masih ada peluang… Read more

Festival Filem Malaysia 2011 (FFM)

  Anugerah Festival Filem Malaysia 2011 (FFM) telah pun berlangsung dengan gilang gemilangnya semalam bertarikh 20 November 2011 iaitu pada hari Ahad. Majlis yang dikendalikan oleh 5 hos terkemuka itu disiarkan di Astro Prima pada pukul 8.30 malam dengan siaran permaidani merah atau disebut sebagai Red Carpet. Ogy Ahmad Daud,… Read more

Angelina anak halal ke haram??

:teruja: Korang ada tonton Melodi siaran Ahad lepas tak..?? Ala gosip tentang Si Angelina anak siapa tu lah..?? Nak tau, gadis tersebut adalah anak Watie Elite. Memang sah gadis remaja yang keluar di Melodi itu anak kepada Watie, tetapi dia bukan lahir secara haram. Gadis itu adalah anak halal Watie… Read more