Kesian Tengok Kucing Ni

Woi, baik cakap, sape punyer keje ni? kesian kucing ni dah jadi 18SX hahha….

Gambar Penyebuk yang Gedik

Korang pernah tak menyebuk masa orang lain ambil gambar?? Ala, tapi tu biase la kan. Tapi jom kita tengok bila haiwan menyebuk jugak nak ambil gambar.

Kucing yang Gagal jadi Kucing

Macam biase la, mesti ade jugak post pasal kucing-kucing ni. Nak Tahu kucing ni gagal jadi kucing?? Jom tengok koleksi gambar ni =) lol

Papan Tanda yang Kelakar di Tandas

Sering kali kita lihat ada banyak papan tanda yang diletakkan di tandas, sama ada untuk peringatan ataupun untuk pengumuman. Ini mungkin kerana sudah menjadi lumrah manusia yang mudah lupa dan … Read More

Kalaulah Sungai di Malaysia macam di Korea

Korang tau tak, Cheonggyecheon River dahulu merupakan sebatang jalan raya yang sibuk dan sesak. Bukan itu sahaja, ia mengundang kepada masalah banjir dan juga alam sekitar. Landscape architect kat sana … Read More

Oh.. Pokemon dan Pikachu

Heh, sape tak kenal dengan kartun kiut-miut ‘pokemon’. Dulu memang aku layan katun ni, minat habis. Tapi minah ni lagi minat giler dengan pokemon ni sampai penuh rumah dia dengan koleksi pokemon