Bumbung Hijau -Design Unik Singapura

Bangunan bumbung hijau yang korang tengok ni merupakan sebuah bangunan untuk  School of Art, Design and Media di Nanyang Technological University, Singapore. Bangunan berbentuk organik dan bercirikan lanskap semulajadi. Struktur dan designnya simbolik kepada seni dan teknologi high-tech.

Gara-gara tak Update WordPress

Kira-kira pukul 3 pagi tadi, sesuatu yang dasyat berlaku. Aku rasa macam dah tak mampu buat ape-ape.. Tiba-tiba blog aku jadi kosong…..ohhh.. TIDAKKK :merana: Mungkin sebab aku tak upgrade lagi ke wordpress 2.5.1, aku pun mengambil langkah drastik baiki bende tu cepat-cepat sebelum subuh. Pastu blog ni balik macam asal… Read more