Weblog Popular 1Malaysia tawar RM5000

Wah, first time aku jumpe blogger yang begitu baik hati memberi hadiah sehingga RM5000 untuk mencari weblog yang paling popular kat Malaysia… Kalau paling popular, awal-awal blog ni kalah sebab blog ni takde la popular mane…haha, tapi aku menyokong contest-contest macam ni…bagus-bagus, harap-harap blogger-blogger Malaysia makin rajin berblogging. Weblog Popular… Read more

eSempoi.com Bakal Mati tahun Depan?

Salam… aku nak bagitau domain blog ni kene renew sebelum 24hb disember ni. Ni bermakna kalau aku tak renew, takde la blog ni…haha. Sebenarnya aku agak hilang semangat, aku tak tau nak buat ape semuanya kerana seseorang. Aku tak tahu khabar berita dier ni… sihat ke tak? ok ke tak? Cume aku harap dier contact aku semula…macam dulu.

Geng the Movie bakal Muncul

Weh, filem geng the movie -upin ipin dah siap la!! Dan Bakal ditayangkan…… Hurm, nape aku tak sabar sangat nak tengok? Biase la, aku suke tengok animasi..,,otak cam kartun sikit..hahaha

I Love Akiraceo, Miao~

Ni salah satu blog peribadi yang paling aku suke selain chokilala… hehe. Bagi aku Akiraceo.com memang unik, dia buat komik pasal kehidupan peribadinya dan menggelarkan dirinya miao~. (Karakter Komik ko Memang Comel, aku memang suke kucing ni)