Biskut Ibu Jari Dan Telinga.

Berikut adalah gambar-gambar biskut buatan sendiri yang berbentuk seperti telinga dan ibu jari manusia.Biskut yang sangat mengerikan ini dibuat oleh Natasha yang dijual di kedai kek Nevie Pie,London.Ini bukanlah kali pertama makanan yang ala-ala zombie dihasilkan tetapi kali ini dikatakan walaupun rupa luaran biskut-biskut ini tidak menyelerakan namun rasanya agak… Read more

Parti Liar Dadah Di Pulau Tioman Diserbu Polis

Parti Liar Dadah sempena sambutan malam kemerdekaan di Teluk Juara, Pulau Tioman, Rompin, diserbu polis pagi kelmarin. Difahamkan peserta yang mahu menyertai parti liar terbabit, perlu mematuhi 3 syarat wajib penganjur iaitu pertama, berpakaian ala Hawaii, kedua, menghisap syabu dan ketiga, pil Ecstasy yang dibekalkan penganjur. Peserta dikenakan bayaran serendah… Read more

Lukisan 3D Di Dinding Rumah

Hmmm…pernah tak korang tengok lukisan ala 3d di tepi-tepi jalan ataupun galeri lukisan? Sekarang, dah wujud satu fesyen baru dimana lukisan 3d nie dilukis di dinding rumah pulak bagi tujuan hiasan rumah. Tentu korang tertanya-tanyakan..cantik ke tak hasilnya nanti.. So..apa kata korang layan dulu gambar-gambar yang disediakan. Pastu kalau nak… Read more

4 Potongan Rambut Terkini Bagi Lelaki

Selalunya kan, korang akan dihidangkan tentang fesyen rambut terkini bagi wanita sahaja. Yelah kan, wanita lah yang lebih mementingkan penampilan daripada lelaki. Tapi takpe, harinie kitorang akan tampilkan pulak stail rambut terkini bagi lelaki. Layan……… 1. Gaya Rambut Kemerahan Robert Pattinson Ketika Golden Global Awards 2011    2. Stail Rambut… Read more

Nicole “Snooki” Polizzi Tanpa MakeUp??

Korang kenal tak dengan Nicole Polizzi aka Nicole “Snooki” Polizi?? Ala yang kecik genit tue..Kalau tak kenal lagi meh tengok foto dia kat bawah nie..   Ha..kenal tak..?? Apa yang menarik tentang nicole Hari ini adalah dia dengan beraninya telah mendedahkan wajah tanpa make up nya untuk di upload ke… Read more

Keropok Lekor Losong Terengganu Sedap

Pernah makan keropok lekor tak? Kalau sebut keropok mesti dah biasa makan. Keropok lekor pun ramai yang biasa makan. Tapi kalau nak yang betul2 sedap dan rasa yang best, salah satunya adalah keropok lekor losong terengganu. Kenapa namanya ada tambah losong? sebab keropok lekor losong ni asalnya adalah dari kampung… Read more

Kutipan Terkini Filem KL Gangster – 5 Juta

Diberitakan kutipan terkini filem terbitan Skop production ialah 5 juta. Kutipan ini adalah untuk 3 hari pertama. Setelah memecah rekod dengan mendapat kutipan 1.5 juta pada hari pertama tayangan, kini filem ini terus cemerlang. Akupun sendiri pun tak tengok lagi. Ala, biasa la filem aksi. Ramai orang suka, tapi aku… Read more