Baby Comel Idaman Kita..

Browse lagi dan browse lagi..alamak..terjumpala eSempoi dengan satu website yang memaparkan gambar-gambar baby yang comel-comel belako..haa..tak percaya ker.?? Saksikanlah sendiri..chak….!                          Haaa…comel-comel kan diorang nie..entah anak sapa lah nie..lepas tengok gambar nie, korang teringin pulak tak nak buat anak yang comel lotey macam yang dalam gambar nie.? Ha..kalau nak,,cepat-cepatlah kahwin… Read more

Alamak..! Comelnya Diorang..

~ comey kan..sorang sheriff..sorang lagi red indians..hahahaaa… :teruja: ~ ooittt makcik..dah tua tue jangan ar nak merokok dan minum arak lagi..tak sayang nyawa ker..?? :waa: ~ dalam kesibukan bekerja, aktiviti sukan jangan di lupa.. :bye: ~ yeahhh..!! super lembu berskating atas air..di belakangnya seekor dolphin sedang mengejar..kita lihat siapakah yg… Read more

Kucing yang Gagal jadi Kucing

Macam biase la, mesti ade jugak post pasal kucing-kucing ni. Nak Tahu kucing ni gagal jadi kucing?? Jom tengok koleksi gambar ni =) lol