Apa Yang Berlaku di Internet dalam 60saat??

Andai kata lah korang tidak online dalam masa 60 saat sahaja, adakah korang rasakan bahawa korang lah orang yang paling rugi di dunia? Sekiranya korang jawab tidak, maka baca dulu fakta di bawah. Lepad tu korang decide lagi keputusan korang yang tadi. 1500+ postingan di blog 98,000 twit terbaru 12,000… Read more

Kahkahkah..lawak lawak..!!

sanggup ke korang makan burger anjing nie..?? yuckkkss.. kerana kebuluran di padang pasir, haiwan dan manusia pon boleh berebut makanan.. oohhhh nak mengurat yer,,?? nak rasa silat seribu tangan nih..?? wacchhhaaaa..!!amik kau..!! kalo nak berangan jadi artis pon, agak-agak la,,kau tue kucing… eh bang.! salah orang kau bawak lari daa..tak… Read more

Ada Apa Pada Nama

Kadangkala, nama boleh mempengaruhi peribadi dan cita-cita seseorang. Ada yang elok dan ada  juga yang sebaliknya. Oleh itu, aku nasihatkan korang supaya berhati-hatilah dalam memilih nama untuk bayi korang. Berikut aku sertakan panduan nama dan maksudnya yang korang boleh pilih sendiri..hakhak..!! Rosman – pandai tanam bunga. Karman – pandai baiki… Read more

Rumah $45M milik Tiger Woods

Siapa tak kenal pemain golf terkenal diseluruh dunia ni kan? Rumah mewah bernilai $45M ni sesuailah untuk dia, ada tanah lapang boleh main golf. Source: Lilomag Kawasan ini merangkumi empat buah rumah, iaitu rumah utama, dua rumah untuk tetamu (Jom kita jadi tetamu Tiger Woods! Hehe) dan sebuah rumah pantai…. Read more