Hollywood vs Bollywood

5 perkara pasal filem Hollywood: 1.Orang China tidak ada kerja lain selain berkung fu. 2.Lebih daripada 50% populasi Amerika adalah agen FBI/CIA,membuat kerja-kerja penyamaran. 3.Matlamat utama sistem sekolah di Amerika adalah untuk promosikan Basketball/Baseball. 4.Aliens atau mahkluk asing begitu berminat untuk menyerang Amerika. 5.Di Amerika anda boleh jumpai pelbagai mahkluk… Read more

Barack Obama Kekal Presiden AS

Dilaporkan Barack Obama memenangi pilihan raya presiden AS dengan menewaskan pencabarnya dari parti Republikan, Mitt Romney kelmarin. Dengan Kemenangan itu, Barack Obama kekal selaku Presiden Amerika Syarikat (AS) . Amerika Syarikat¬†mempunyai 50 buah negeri dan Obama menang di 26 negeri tanpa mengambil kira pengiraan di Florida. Pengiraan undi di Florida… Read more

Kolam Renang Palsu Dan Berillusi

Pernah tak jumpa atau tengok kolam renang yang nampak ada orang kat dalam kolam tu tapi berdiri cam biasa je bukan dalam keadaan menyelam? cuba tengok kat bawah ni: Rupanya ada orang lain kat bawah tu.. tapi dalam bilik yang berasingan yang ada ruang udara.. hehe. Mari tengok yang ni… Read more

Cerita Orang Gila

Ada 26 orang gila, mereka akan menjalani ujian kesihatan di Amerika. Mereka dibawa dengan menggunakan pesawat Hercules yang besar. Ketika di udara, orang-orang gila itu terlalu bising kerana bermain bola di dalam pesawat. Kapten pesawat marah dan menyuruh co-pilotnya untuk menenangkan mereka. “Hoi! Bising sangat nie! Jangan main bola di… Read more

Basikal Mewah Edisi Terhad

Chrome Hearts yang merupakan jenama mewah Amerika telah bekerjasama dengan Cervelo untuk menghasilkan sebuah basikal lumba edisi terhad. Basikal ini dihiasi dengan grafik Chrome Heart, kulit serta logam berharga. Ianya pasti untuk memenuhi keperluan golongan mewah dengan harga USD 60, 000. Wow, kalau ditukar duit Malaysia, lebih RM 200,000. Dah… Read more

Papan Tanda yang Kelakar di Tandas

Sering kali kita lihat ada banyak papan tanda yang diletakkan di tandas, sama ada untuk peringatan ataupun untuk pengumuman. Ini mungkin kerana sudah menjadi lumrah manusia yang mudah lupa dan perlu diingatkan selalu. Berikut adalah beberapa papn tanda di tandas yang sempoi dan kelakar.. hehehe

Undang-undang seluruh dunia.

THAILAND : Dilarang keluar rumah tanpa memakai seluar dalam. SWISS : Dilarang berkebun di hari minggu. SWEDIA : Dilarang mengecat rumah tanpa izin dari kerajaan dan harus menggunakan cat yang sudah mendapat sertifikasi dari mereka. KOREA SELATAN : polis wajib melaporkan jumlah wang rasuah yang mereka terima dari para pemandu… Read more