Penulis Sambilan Blog Diperlukan

Adakah anda berminat untuk menjadi penulis blog esempoi secara sambilan? Mudah sahaja kerjanya, hanya perlu baca paper online seperti metro, kosmo, berita harian dan sebagainya. Selepas tu amik mana2 berita yang menarik dan taip secara ringkas post2 berkaitan. Tak perlu panjang2 atau copy n paste dari artikel asal tapi hanya… Read more

Cinta Mat RoCk !

ha..!! Kengkorang..!! Nie lah surat cinta mat rock kepada aweknya yg tercinta..huuuuu….macamana pon si mat rock nie nak berjiwa jiwang pada kekasihnya, tetap tak bleh..tak menjadi..dek kerana jiwa nya yang mat rock kebabomm tu..!! layan habis beb..!! Salam Amacam awekku?? Lu orait ka? Wa harap lu ok2 je. Awek gua,… Read more

Kahkahkah..lawak lawak..!!

sanggup ke korang makan burger anjing nie..?? yuckkkss.. kerana kebuluran di padang pasir, haiwan dan manusia pon boleh berebut makanan.. oohhhh nak mengurat yer,,?? nak rasa silat seribu tangan nih..?? wacchhhaaaa..!!amik kau..!! kalo nak berangan jadi artis pon, agak-agak la,,kau tue kucing… eh bang.! salah orang kau bawak lari daa..tak… Read more

Kucing yang Gagal jadi Kucing

Macam biase la, mesti ade jugak post pasal kucing-kucing ni. Nak Tahu kucing ni gagal jadi kucing?? Jom tengok koleksi gambar ni =) lol