Transformer Optimus Prime jadi Ampaian Baju

Ape perasaan korang bila korang ade robot sebesar transformer yang dalam filem? Hehe…mesti la bangga wlaupun fungsinya hanyalah tempat pemegang ampaian baju. Ni mesti kes mak marah sebab bawak balik besi buruk..hehe

Pulau Pinang 2012

UPDATE: Projek PGCC telah dibatalkan atas bantahan penduduk penang dan juga masalah kerajaan yang memerintah. Ape-ape pun aku rase berbangga sebab Malaysia pernah bercita-cita nak jadi macam Dubai walaupun tak kesampaian…hehehe. “Aku harap sangat negara kita balik time zaman Mahathir dulu, time tu ade KLCC, Putrajaya, KLIA, Sukan komanwel….hu”

10 Cara Menakutkan Jiran Anda

1.) Kat halaman belakang, gali 2-3 batas berbentuk kubur kemudian letakkan papan dan kain putih. Bila jiran tegur nanti, kata “Takde apa-apa tu. Saya nak tanam sayur… .nak berkebun”, sambil menyiram air mawar keatas ‘kubur tipu’ tu… . lagi wangi lagi real… 2.) Bila jiran tengah menonton TV di ruang… Read more