Pegawai Imigresen Terkejut Jumpa Janin Atas Tangga

Seorang pegawai Imigresen terkejut apabila dia menjumpai janin manusia atas tangga di Kuarters KLIA, Nilai. Dia sebelum itu mencari punca kesan tompokan darah didepan rumahnya, sebelum menjumpai objek kecil berlumuran darah. “Saya terkejut sebaik sahaja melihat ada objek kecil berlumuran darah tetapi ketika itu kami tidak pasti sama ada ia… Read more

Kucing yang Gagal jadi Kucing

Macam biase la, mesti ade jugak post pasal kucing-kucing ni. Nak Tahu kucing ni gagal jadi kucing?? Jom tengok koleksi gambar ni =) lol

Tolong, Kucing Jadi Tawanan Monyet

Sebenarnye, ni adalah kisah benar dimana seekor anak kucing terperangkap dalam sangkar babun ni. Entah macam mane pulak, babun tu minat nak buat anak angkat. Pastu terpaksa la anak kucing ni terima…sedih betul ceritanya…huhu

Kucing Bersayap di China

CERITA 1 Sebenarnya, fenomena kucing bersayap ini bukanlah yang pertama kali. Anak kucing ni sebenarnya dilahirkan normal kemudian mula tumbuh bulu membentuk sayap.

Kucing Nak Bunuh Korang

Percaya atau tak, sebenarnye kucing kesayangan korang terlibat dalam satu konspirasi untuk membunuh korang. Diorang pun tak dapat tolong korang, sebab tu memang dah jadi tabiat diorang. Tak percaya? Cuba tengok tanda-tanda ni…. kalau korang kucing kesayangan korang ade sikap-sikap macam ni baik korang hati-hati..huhu

Kucing paling Besar?

Anjing Lahirkan Anak Kucing

Apa?? Kucing dah jadi anak anjing? :terkejut: Kecoh tiba-tiba anjing lahirkan seekor anak kucing. Kejadian ni berlaku kat sebuah kampung di China.