Produk Amerika Yang Bukan Berasal Dari Amerika

Biasanya kebanyakkan barang atau produk-produk bagi sesebuah negara mestilah berasal dari negara tersebut.Tetapi berlainan pula di Amerika kerana terdapat lebih kurang 6 produk Amerika tetapi ia sebenarnya bukan berasal dari Amerika.Diantara produk tersebut adalah: 1.Bendera Amerika Menurut laporan daripada Persatuan Pengilang Bendera Amerika,mereka telah mengimport bendera Amerika yang bernilai USD$22… Read more

Undang-Undang Pelik Dari Seluruh Dunia

1.Anda tidak dibenarkan mati di Houses of Parliament,London. 2.Mengepam tandas selepas pukul 10pm untuk orang yang tinggal di sebuah apartmen adalah salah di sisi undang-undang di Switzerland. 3.Di United Kingdom,wanita hamil boleh membuang air kecil dimana-mana dia mahu termasuk dalam topi seorang anggota polis. 4.Di Alabama,ia adalah salah di sisi… Read more

Gadis Nakal Di Simbah Air Panas, Cucuk Garpu Panas oleh Abang Ipar

Akibat marah dengan karenah adik iparnya yang dikatakan nakal, gemar bersosial, serta sering pulang lewat ke rumah, seorang lelaki berusia 40-an telah ‘mengajar’ gadis itu dengan menyimbah air panas ke paha mangsa di rumah mereka di Pekan Jelai, Jempol, Sabtu lalu. Selain itu gadis berusia 16 tahun itu juga mendakwa dia… Read more

Jom Kita Senyum Sempoi Dulu..Hihihhh…

Pekak sangat ke abang kuda nie sampai si anjing terpaksa jerit dalam lubang dubur..?? Hahaha.. Oi dek..kecik-kecik jadi gengster ek..?? Ouchhh..silap tendang daa.. Obesiti..tu lah..banyak sangat makan kfc.. hawaii punya dress untuk anjing-anjing..camane..??glamor kan? nek..patah kaki tu kang.. hohoho…  :terkejut:

Alamak..! Comelnya Diorang..

~ comey kan..sorang sheriff..sorang lagi red indians..hahahaaa… :teruja: ~ ooittt makcik..dah tua tue jangan ar nak merokok dan minum arak lagi..tak sayang nyawa ker..?? :waa: ~ dalam kesibukan bekerja, aktiviti sukan jangan di lupa.. :bye: ~ yeahhh..!! super lembu berskating atas air..di belakangnya seekor dolphin sedang mengejar..kita lihat siapakah yg… Read more

Wanita Mengahwini Anjing??

PELIK DAN BENAR..!! Seorang wanita bernama Emily Mabou, telah berkahwin dengan anjing sendiri. Perempuan dari Aburi, Togo itu mengakui pernah melakukan hubungan dengan lelaki. Namun tambahnya, dia jatuh cinta kepada anjingnya sendiri kerana ia baik, dan  setia kepadanya. Selain itu, anjingnya selalu melayannya dengan hormat, menurut Emily sendiri. Bagaimanapun perkahwinan… Read more

Kahkahkah..lawak lawak..!!

sanggup ke korang makan burger anjing nie..?? yuckkkss.. kerana kebuluran di padang pasir, haiwan dan manusia pon boleh berebut makanan.. oohhhh nak mengurat yer,,?? nak rasa silat seribu tangan nih..?? wacchhhaaaa..!!amik kau..!! kalo nak berangan jadi artis pon, agak-agak la,,kau tue kucing… eh bang.! salah orang kau bawak lari daa..tak… Read more

Menarik,,Mesti Baca..5

Ia mengambil masa selama 5 bulan untuk memberitahu Ratu Isabella mengenai pengembaraan Columbus dan 2 minggu bagi masyarakat Eropah untuk mengenai tentang pembunuhan Presiden Amerika, Abraham Lincoln. Bagaimanapun, hanya 1.3 saat sahaja diperlukan untuk manusia menerima kata-kata pertama dari angkasawan Neil Amstrong bahawa manusia boleh berjalan di atas permukaan bulan…. Read more

20 Bukti Keagungan Ciptaan Allah Pada Manusia

1. Jika semua saluran urat darah dalam tubuh manusia dicantumkan ia boleh meliputi Jalan Raya sepanjang 96,000. Kilometer. 2. Saraf ditubuh badan manusia dapat menghantar impuls kira-kira 90 Meter sesaat. 3. Jika usus kecil manusia dibelah dan dicantum-cantumkan, ia boleh memenuhi kawasan seluas 9.2 Meter persegi. 4. Manusia akan hilang… Read more