Polis halang 500 ekor kucing dijadikan lauk

Dilaporkan polis di bandar Xuzhou, China berjaya menyelamatkan 500 ekor kucing untuk dijadikan lauk setelah berjaya menghalang sebuah lori yang membawa haiwan itu di dalam wilayah Jiangsu. Lori itu diarah berhenti setelah ia didapati menggunakan nombor plat luar wilayah. Ketika ditanya pemandu lori itu menjawab arnab namun sebenarnya ia membawa… Read more

9 Kotak Tisu Unik

Macam-macam jenis kotak tisu ada. Kreatif betul designer kotak tisu ni. Dapat yang macam ni kan best. Cool je tarik tisu dari cawan. Kotak tisu buah-buahan pun ada. Kotak tisu yang mengerikan, keluar daripada hidung dia. Geli pun ada. Haha. Kononnya macam buat magik la, keluarkan tisu daripada topi magik…. Read more

Arnab paling besar

Wow, ni  arnab paling besar yang pernah aku tengok… Benny berusia 2 tahun dan mempunyai baka Flemish buck (ape tah) menirima status arnab paling besar di dunia tapi belum masuk rekod Guinness Book of Records lagi..hoho Arnab ni mempunyai panjang 85cm dan seberat 10kg (hoho..memang berat) Pemilik Benny ni gak… Read more