Berjalan kaki 5,7000km Untuk Tunaikan Haji.

Seorang lelaki Islam Bosnia hanya berjalan kaki untuk menunaikan ibadah haji di Mekah pada tahun lalu memberitahu agensi berita AFP bahawa dia tiba di kota suci tersebut selepas merentasi tujuh buah negara termasuk Syria. “Saya tiba di Mekah pada Sabtu lalu.Saya tidak letih,ini merupakan hari paling bahagia dalam hidup saya,”… Read more

Alasan Askar Israel Kerana Membunuh Kanak-Kanak Palestin.

Pasti ramai dari kita mempersoalkan kenapa Israel sering menjadikan kanak-kanak Palestin sebagai sasaran mereka?Ada setengah pihak yang menyatakan itu memang tabiat puak Yahudi Israel yang kejam dan biadab sejak azali dan ada juga yang mengatakan mereka takut akan perkembangan kanak-kanak Palestin.Jika dikaji semula,mungkin pendapat yang kedua ada benarnya. Mengikut pandangan… Read more

Akibat Kegawatan Ekonomi Dunia~Superhero Wat Part Tym..

Hhohohohhhh…korang mesti tengok semua nih..akibat kegawatan ekonomi dunia, superhero-superheroes seluruh dunia nekad nak wat part-tym job bagi menyara diri mereka sendiri dan kekasih-kekasih mereka..dunia skg keja menyelamat dah tak diperlukan dah dengan kehadiran polis, cid, fbi, bomba, pasukan penyelamat gerakan am, askar-askar dan macam-macam lagi lah.. :panic:      … Read more

4 Potongan Rambut Terkini Bagi Lelaki

Selalunya kan, korang akan dihidangkan tentang fesyen rambut terkini bagi wanita sahaja. Yelah kan, wanita lah yang lebih mementingkan penampilan daripada lelaki. Tapi takpe, harinie kitorang akan tampilkan pulak stail rambut terkini bagi lelaki. Layan……… 1. Gaya Rambut Kemerahan Robert Pattinson Ketika Golden Global Awards 2011    2. Stail Rambut… Read more