Sentuhan M Nasir Masih Berbisa – Awan Nano Hafiz Menang AJL26

Seperti yang ramai dah ketahui, juara AJL26 adalah lagu Awan Nano nyanyian Hafiz. Lagu ini digubah oleh M Nasir dan lirik oleh Budi Hekayat. Betul ke nama Budi ni?hehe. Tak kisahlah, lagu tu memang best. Tambahan pula dengan nyanyian Hafiz yang sangat sedap dan memukau. Dah macam lagu asal nyanyian… Read more

Senarai Lagu Ke Final Anugerah Juara Lagu 26

Mari kita lihat senarai lagu yang layak ke peringkat akhir AJL 26 yang akan diadakan awal tahun hadapan. Nampaknya lagu Hazama tak tersenarai iaitu Cinta Teragung. Tak apa, akan datang cuba lagi k. Apapun untuk lagu yang layak ke final, berilah persembahan yang terbaik. Nampaknya, tiap2 tahun mesti ada lagu… Read more

8 Alasan Tolak cinta Bestfriend

Dari kecil kamu berkawan dengan nya. malah keakraban seperti seorang yang bersaudara. Namun kini tiba-tiba dia meluahkan perasaan cintanya terhadapmu. Kamu pasti berasa serba salah untuk memberikan jawapan. Mahu terus mengatakan tidak sudi, bimbang menyakiti hatinya namun untuk menerimanya tidak pernah ada rasa cinta dihatimu terhadapnya. Berikut 8 alasan yang… Read more

10 Alasan Anda Dipilih atau Di reject

Biarpun telah lama berkawan tetapi si dia dia tidak pernah memberi jawapan yang pasti sama ada kamu ini pilihannya ataupun tidak. Sebenarnya, tidak perlu tunggu si dia berterus terang kamu sendiri sudah boleh menggak keputusannya. Mudah sahaja. Berikut adalah tanda-tanda kamu adalah pilihannya dan bukan pilihannya. Mana satu yang kamu… Read more

Ofis Unik

Penah tengok tak ofis yang dibuat 100% dari kadbod. Rajin betul diorang ni buat replika ofis dari kotak kadbod. Dari kerusi meja, bakul sampah, memo, telefon sampai la kepada komputer. Ofis asalnya ade kat gambar paling bawah. Jika anda adalah seorang bekerja keras, setia pada komputer, ini adalah pemandangan yang… Read more

9 Kotak Tisu Unik

Macam-macam jenis kotak tisu ada. Kreatif betul designer kotak tisu ni. Dapat yang macam ni kan best. Cool je tarik tisu dari cawan. Kotak tisu buah-buahan pun ada. Kotak tisu yang mengerikan, keluar daripada hidung dia. Geli pun ada. Haha. Kononnya macam buat magik la, keluarkan tisu daripada topi magik…. Read more

Tupai Adik beradik Kucing

Pada mulanya, ingat tupai ni cuma berkawan dengan kucing ni tapi tak sangka pulak tupai ni menyusu dengan ibu kucing sekali… Hurm, takde info pasal pemilik kucing ni tapi serius comel sangat diorang ni…miawww dan err (camne bunyi tupai ek?) hehe Source: Miezekatzen

Cara bijak untuk Tidak Dimakan

Ni la aksi lagak ngeri seekor rusa. Ada ke patut dia pergi main-main dengan geng cheetah? Yang peliknya walaupun cheetah tu siap jilat-jilat leher dia, rusa ni rilek je. Tak tahu la kalau diorang ni dah memang kawan baik kan… atau mungkin jugak cheetah ni dah kenyang..hoho

10 Wanita Terkejam Didunia

Kat sni ade bebebrapa list pembunuh wanita paling kejam yang pernah tercatat dalam sejarah. Muka je nampak baik tapi hati kejam, tade perasaaan perikemanusiaan langsung.hu