Tips Menjalinkan Hubungan Akrab

Best friends !! kawan baik,,seseorang yang sangat korang perlukan dalam kehidupan seharian korang. Best friend korang nie lah yang bersama kita tatkala susah dan senang, tapi kadang-kadang korang pon tak tau macamane utk menjaga hati diorang kan.?? Kat sini ada bagi tips macam mane utk menjalinkan hubungan yang akrab dan… Read more

Pujuk Memujuk – Cerita Kelakar Hari Ini

Kisah seorang banduan yg bernama Mat,seorang pembunuh yg kejam & ganas..namun akan dihantar ke Hospital Bahagia akibat penyakit GiLa,berikutan tekanan perasaan..si Mat ni punye la emosi apabila die dpt tahu yg die akan dihantar ke Wad GiLa..sbb die mengakui die memang x giLa (x ganas La kalo msuk WAD GILA… Read more