14 Kuasa Hebat Teh – Kelebihan Minum Teh

Anda pengemar Teh? Pastinya anda tersenyum sampai ke pipi mendengar khabar berita ini. Menurut satu penelitian yang di lakukan oleh pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO). Didapati teh mengandungi pelbagai khasiat dan … Read More

Cik ayam yang tak berbulu

Kebiasaannya ayam berbulu lebat, berbeza dengan ayam Sumijan di Solo, Indonesia yang tidak memiliki sehelai pun bulu di badannya. Sekali tengok sama je seperti ayam yang dibeli di pasar untuk … Read More

Berbasikal atas air

Korang pun boleh buat. Sumpah, tak tipu. Cuma tambah botol air je. Tapi ingat, kalau rase berat badan korang lagi berat dari perempuan ni, jangan naik ye, nanti dah tak … Read More

10 Wanita Terkejam Didunia

Kat sni ade bebebrapa list pembunuh wanita paling kejam yang pernah tercatat dalam sejarah. Muka je nampak baik tapi hati kejam, tade perasaaan perikemanusiaan langsung.hu

Iklan jom makan Pizza

Koleksi iklan jom makan pizza paling kreatif. yumm..yumm, jom makan pizza. Firs time aku makan pizza cam tak berbaloi lak, sebab bayar mahal-mahal tapi makan sikit je. Tapi sekarang dah … Read More

1001 Kebaikan Pisang

Zat yang terkandung dalam sebiji buah pisang ternyata sangat banyak. Pisang yang benar-benar masak lebih mudah dicerna dan gula buahnya telah berubah menjadi glukos semula jadi dan proses penyerapan serta … Read More