Baju daripada Daun

Design ni memang sesuai sangat bagi sape-sape yang kedekut giler nak beli kain— berjimat cermat la katakan. Bila tengok fesyen-fesyen ni teringat plak kat design pakaian orang zaman dulu-dulu sebelum … Read More

Siti Nurhaliza dengan Fesyen Tudungnya

Siti nurhaliza Maaf ya cik siti, bukan nak kutuk…tapi fesyen ni memang kelakar la :jahat: Fesyen ni mengingatkan aku pasal design bumbung bangunan yang budak-budak landscape buat, tapi tak ingat … Read More