Lawak Karam Singh Walia

Karam Singh Walia Melaporkan Untuk TV3: Salam sejahtera, “Satu kajian menunjukkan kaum wanita lebih gagah daripada lelaki kerana mampu membawa dua buah gunung, kaum lelaki hanya mampu membawa dua biji telur, itupun dengan bantuan seekor burung…..!!!!.” AKHIR KATA, JINAK-JINAK BURUNG MERPATI, JINAK LAGI BURUNG SENDIRI, BURUNG MERPATI DIDEKAT LARI, BURUNG… Read more

Transformer Optimus Prime jadi Ampaian Baju

Ape perasaan korang bila korang ade robot sebesar transformer yang dalam filem? Hehe…mesti la bangga wlaupun fungsinya hanyalah tempat pemegang ampaian baju. Ni mesti kes mak marah sebab bawak balik besi buruk..hehe

Update sempoi-sempoi

okeh, kat sini aku nak umumkan juara komen mengomen kat blog ni untuk bulan January 2009 ialah Ross, seperti yang dijanjikan pemenang akan dapat hadiah kaspersky 2010 ataupun hadiah wang tunai..hoho.. Ross nanti tunggu email dariku ye =) Akhirnya aku dapat online secara aman kat laptop aku sendiri hoho..terima kasih… Read more