Restoran Pelik di Seluruh Dunia

Terdapat pelbagai bentuk restoran pelik seluruh dunia… Antaranya… 1) Restoran terapung di udara – Ianya terletak di Brussel Belgium. Restoran ini tergantung diudara dan membolehkan anda makan di meja yang terapung di udara.

Lembu macam Alien di Thailand

Pertama kali tengok benda ni memang macam alien pun tapi sebenarnye lembu yang dilahirkan cacat. Kajian mendedahkan ‘alien’ tu lebih kurang macam bayi manusia sebab kaki depan dia lebih kurang macam tangan. Ia ditemui di Thailand. Penduduk kat situ pulak, buat la adat-adat diorang untuk pengebumian ‘alien’ ni untuk elak… Read more

Bandar Terapung di Dubai

Dubai adalah ibu negara yang melambangkan kekayaan orang Islam yang memang sudah terkenal dikagumi diseluruh dunia. Kelainan bangunan yang direka di Dubai memang berbeza dari tempat-tempat lain di dunia. Kini ia cuba membina sebuar bandar terapung yang ada gaya – gaya stadium pulak..