Design Berdarah dalam Rumah

Koleksi design berdalah kat dalam rumah ni ┬ámesti mengejutkan tetamu-tetamu korang yang datang rumah. Gerenti diorang ingat ko psyco + gila…haha.. Seram tul. Watchmen Bloody Doomsday Clock Blood Puddle Pillows Bantal ni sebenarnya mengingatkan korang supaya mengucap sebelum tidur, ingat la korang pun boleh mati semasa tidur [link] Bloody Lamp… Read more“Design Berdarah dalam Rumah”

Rahsia Bantal

Terdapat beberapa ketegori bantal dan perwatakan:- 1) Memeluk Bantal Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap… Read more“Rahsia Bantal”

13 Koleksi Bantal unik -Jom Tidur

Baru-baru ni aku asyik tidur je, heh…maklum la tengah berehat cuti semester. Ok, ape kate kalau kita tengok koleksi-koleksi bantal ni.