[Gambar] DAP Guna Treler Kempen ‘Ubah Sekarang Bersihkan Malaysia’

Kreatif, itulah yang boleh dikatakan dalam aktiviti berkempen Pakatan Rakyat bagi menghadapi Pilihan Raya Umum ke 13  tidak lama lagi. Sebelum ini PKR  berkempen dengan Bas Jelajah Merdeka Rakyat mereka … Read More

6 Doa Mengelak Kena Sihir

Dibawah ini dinyatakan cara-cara atau amalan yang boleh dilakukan untuk memagar diri anda dari perbuatan jahat tukang sihir atau pengamal ilmu hitam. Sihir mungkin tidak mengenal siapa anda. Ia boleh … Read More

Benda Besar Punya…

Jom tengok “benda-benda” yang dibesarkan untuk tujuan mercu tanda dan sebagainya. Ada kapak , pemukul baseball , kasut, kerusi, pemukul telur, strawberi dan telur yang besar punya…

Basikal Mewah Edisi Terhad

Chrome Hearts yang merupakan jenama mewah Amerika telah bekerjasama dengan Cervelo untuk menghasilkan sebuah basikal lumba edisi terhad. Basikal ini dihiasi dengan grafik Chrome Heart, kulit serta logam berharga. Ianya … Read More

Universiti Khas untuk Ladyboy

Universiti Ladyboy ini mungkin antara yang pertama diperkenalkan dunia. Ianya merupakan sebuah universiti yang terletak di Bangkok, Thailand yang menempatkan semua golongan “mak nyah” untuk mendapatkan pendidikan tanpa sebarang prejudis … Read More

Iklan Piala Dunia FIFA yang kreatif

Berikut merupakan koleksi iklan sempena Piala Dunia 2010 yang amat kreatif di seluruh dunia. 1) Kereta Piala Dunia dari jenis Hyundai

Koleksi Kucing Gemuk

Kucing-kucing ni gemuk mungkin sebab baka ataupun malas bersenam.Ni la akibatnya kalau dah manja sangat…hoho…sampai nak bangun pun tak larat.. kesian..