Kerana Basikal – Cerita Kelakar Hari Ini…

Seorang cikgu sedang mengendalikan aktiviti sukan di padang sekolah. Seperti biasa, cikgu akan menyuruh murid-muridnya melakukan regangan otot. Semua murid diarah berbaring, mengangkat kaki lalu menggerakkannya seperti sedang mengayuh basikal. Cikgu asyik memerhati seorang murid yang dari tadi menggerakkan kaki, tiba-tiba memberhentikan kayuhan kakinya. Lalu cikgu itu pun terus le… Read more

Basikal Mewah Edisi Terhad

Chrome Hearts yang merupakan jenama mewah Amerika telah bekerjasama dengan Cervelo untuk menghasilkan sebuah basikal lumba edisi terhad. Basikal ini dihiasi dengan grafik Chrome Heart, kulit serta logam berharga. Ianya pasti untuk memenuhi keperluan golongan mewah dengan harga USD 60, 000. Wow, kalau ditukar duit Malaysia, lebih RM 200,000. Dah… Read more

Berbasikal atas air

Korang pun boleh buat. Sumpah, tak tipu. Cuma tambah botol air je. Tapi ingat, kalau rase berat badan korang lagi berat dari perempuan ni, jangan naik ye, nanti dah tak timbul-timbul plak.

Jom kotorkan kereta

Kalau kereta korang kotor macam ni mesti korang berbangga punye…walaupun kotor, nampak lawa je…haha. Hurm, ala korang pun boleh buat sendiri. Amik air lumpur satu baldi, pastu simbah kat kete korang. P/s: aku janganan kete,…basikal buruk pun takde :merana: Go to Scott Wade’s official site to check out more photos… Read more

Tempat Letak Basikal Jepun -Canggih & Smart

Fuh, Kagum betul aku dengan teknologi kat Jepun ni. Kalau korang nak tau, diorang ni suka bawak basikal sampai menyebabkan tempat letak basikal diorang ni menjadi sangat terhad. Untuk atasi masalah tu, diorang pun buat la parking bawah tanah ni.

Basikal Lipat-Lipat

Dulu time kecik-kecik teringin nak lipat-lipat basikal masuk dalam beg senang sikit…hehe. Sekarang basikal ni dah direka pun. Lipat pastu masuk dalam beg. Smart tu memang la Tapi…..berat dier 5.5kg. Tak larat aku nak bawak..huhu :nangis2: