Tuala Sarang Pembiakan Bakteria.

Tuala merupakan peralatan wajib yang perlu kita bawa ketika hendak mandi.Oleh kerana ia digunakan untuk mengelap dan mengeringkan seluruh tubuh,kebersihannya perlulah dijaga dengan baik kerana ia boleh mempengaruhi kesihatan.Tuala yang … Read More

Diskaun Dan Rebat Tol Sehingga 37 peratus

Berita gembira untuk para pengguna lebuh raya di mana pihak konsesi lebuh raya  menawarkan diskaun dan rebat tol untuk musim perayaan ini. Diskaun dan rebat tol ini adalah dari 5 … Read More

Lelaki Tak Malu Mengaku ‘Bakal Menantu’ Istana Kremlin

Moscow – Seorang bekas kontraktor yang sedang menganggur telah mengejutkan pengawal keselamatan Kremlin dalam satu cubaan untuk masuk ke istana, kerana mengikut dakwaannya, beliau mempunyai temujanji dengan presiden Russia,  Dmitry … Read More

Tempat-tempat Menarik Untuk Kanak-kanak

Cuti sekolah bulan 6 pun dah tamat, tapi nanti akan datang ada lagi cuti sekolah. Time cuti ni lah, nak bawak anak2 berjalan melawat tempat-tempat menarik. Sebenarnya banyak tempat yang … Read More