Casing Iphone 5 Bernilai RM300,000???

Casing lebih mahal dari peranti itu sendiri.Itulah hakikatnya dimana casing ini dibuat oleh The Natural Sapphire Company menggunakan 18 karat emas putih,830 batu nilam Ceylon sebanyak 169.8 carats. Lambang Apple di belakang casing ini pula diperbuat dari batu delima sebanyak 2.28 karat.JIka anda ingin memiliki casing ini,sila bayar USD 100… Read more

Adverlets Scam Ke?

Rasanya dah banyak kes adverlets tak bayar blogger sejak kebelakangan ni. Ramai yang tak dapat bayaran mereka. Contohnya cam aku pun tak dapat. Sebelum ni aku dah request cashout dua kali. Yang pertama tu dah lama dah. Kalau tak silap dalam bulan 5 tahun ni. Patutnya duit dah dapat dah…. Read more

Eye on Malaysia Melaka Disita..

Roda gergasi yang menjadi salah satu sumber tarikan di Melaka disita pada jam 9.30 pagi semalam disebabkan hutang. Secara jujurnya, Eye on Malaysia Melaka takde la best sangat. Pada siang hari boleh nampak tapak pembinaan je. Tapi malamnya, Melaka memang cantik dengan lampu-lampu yang banyak menghabiskan duit. Rasanya Eye on… Read more

Perkhemahan secara Kreatif

Jadikan perkhemahan korang lebih mudah dan kreatif. Kalau dulu nak pasang khemah pun amik masa 5 jam, sekarang tak sampai 5 minit pun dah siap. Jom tengok design khemah-khemah ni…

Iklan jom makan Pizza

Koleksi iklan jom makan pizza paling kreatif. yumm..yumm, jom makan pizza. Firs time aku makan pizza cam tak berbaloi lak, sebab bayar mahal-mahal tapi makan sikit je. Tapi sekarang dah tak kisah dah, pizza ni kira favourite aku dah sekarang. Kali terakhir aku makan pizza minggu lepas kot time aku… Read more

Salam Merdeka, 1 Sept bermula

Salam merdeka semua, maaf sebab tiada post untuk beberapa hari. Busy dengan hal peribadi dan tugasan. hey, 1 September dah mula, takkan semangat merdeka dah hilang…merdeka tetap merdeka =) KUALA LUMPUR: Tiada sebarang sambutan ambang merdeka akan diadakan di dua lokasi utama sambutan itu seperti tahun-tahun sebelum ini iaitu di… Read more

Jom buat duit dengan NIche

Ebook ni shifa beli bulan lepas dengan harga RM40, serius sangat berbaloi dan berkesan. Sesuai newbie, beginner mahupun expert. Kenapa Sangat berbaloi? ebook ni menerangkan secara detail bagaimana hendak mendapatkan traffic yang berkesan untuk blog korang melalui teknik seo dengan mana-mana keyword yang korang pilih, tak kira lah niche tu… Read more

Jangan Pandang Bawah

Korang gayat tak bila kat tempat tinggi? Nak rasa berjalan atas langit? hoho…jom rase pengalaman berjalan di skydeck. Dengan ketinggian 1,353 kaki, skydeck menarik pengunjung¬† sehingga 25,000 orang sehari. Skydeck ni terletak kat tingkat 103, pastu korang dikenakan bayaran $15 (RM52.50). Sape-sape ade penyakit takut ketinggian (acrophobia) tak payah naik… Read more