Teknik buat duit melalui ebay -Berkesan atau Tidak??

Dua tiga hari lepas aku baru sahaja membeli ebook dari sifulan ni, secara keseluruhannya aku memang puas hati dengan ebook ni, RM50 sungguh berbaloi untuk dapatkan ilmu beliau. Aku boleh cakap teknik buat duit dengan ebay ni 95 % lagi senang dari buat blog.

Ramalan 2009

Selamat Tahun baru semua…. Alhamdullilah, esempoi.com hidup lagi..haha! Aku harap tahun ni tahun yang terbaik buat aku. Lame jugak aku tak update, lepas ni mungkin aku wat auto post je, sebab dah start busy… ces, aku harap ade sedikit masa untuk buat projek website aku…heh, impian aku nak beli kereta tahun ni..wah..wah

7 Kesilapan Lazim Dalam Mengurus Wang

JIKA anda bercadang mengukuhkan kedudukan kewangan, anda mesti mengenal pasti terlebih dulu kesilapan pengurusan kewangan yang lazim dilakukan supaya anda dapat belajar daripadanya. Gagal Merancang Alasan yang selalu diberikan oleh mereka yang tidak merancang kewangan ialah “Saya sibuk dengan kerja dan keluarga hingga tidak sempat untuk menguruskan kewangan saya”. Sebenarnya,… Read more

Apa Yang lelaki Suka Dan Tidak Suka Pada Wanita

Semasa membelek-belek sebuah majalah lama, aku tertarik dengan senarai mengenai apa yang lelaki suka dan tidak suka pada wanita. Hemm..cerewet juga lelaki ni ya! Kaum wanita kenalah pandai-pandai menjaga tingkah laku. Maklumlah, ciri-ciri wanita idaman lelaki mungkin tidak ada pada kita sekiranya terdapat salah satu sikap yang mereka tidak suka… Read more

10 Ciri Wanita Perlu Hindari

Ayuh lelaki!! bangun dari lamunan dan jangan sengaja membuang masa dengan melayan karenah sesetengah wanita yang hanya pandai bermain kata. belajar dari pengalaman. Selidik, teliti dan kaji betul-betul sebelum membuat keputusan untuk memilih pasangan hidupmu. Awasi 10 ciri-ciri wanita mengapa perlu di hindari. 1. Wanita Feminis Wanita yang tersenari dalam… Read more