Pegawai Imigresen Terkejut Jumpa Janin Atas Tangga

Seorang pegawai Imigresen terkejut apabila dia menjumpai janin manusia atas tangga di Kuarters KLIA, Nilai. Dia sebelum itu mencari punca kesan tompokan darah didepan rumahnya, sebelum menjumpai objek kecil berlumuran darah. “Saya terkejut sebaik sahaja melihat ada objek kecil berlumuran darah tetapi ketika itu kami tidak pasti sama ada ia… Read more

Campak Bayi Dari Tingkat Tiga.

Kejadian berlaku di Petaling Jaya kira-kira pada pukul 11 pagi,ketika terdapat insan yang bersemangat menantikan kelahiran anak sempena Hari Malaysia lain pula dengan seorang gadis berusia 20 tahun yang sanggup mencampak bayi yang baru dilahirkan dari tingkat tiga Blok 1,Flat Desa Mentari. Mayat bayi perempuan malang itu kemudian ditemui dengan… Read more

Makanan berlemak tingkat risiko barah payu dara

Pengambilan banyak makanan berlemak ketika hamil boleh meningkatkan risiko anak dan cucu perempuan mereka menghidap barah payu dara. Jadi wanita-wanita yang hamil perlulah berhati-hati dengan setiap makanan yang mereka ambil ketika itu. Dikatakan pengkaji percaya bahawa diet yang tidak sihat boleh mengubah suai sel bayi yang belum lahir dan generasi… Read more

Nak Timbang Bayi

Seorang perempuan masuk ke dalam sebuah Klinik sambil mendukung seorang bayi… Tiba-tiba perempuan itu ternampak sebuah alat penimbang berat untuk orang dewasa. Ia menghampiri alat penimbang tersebut, tapi kemudian nampak kebingungan. Seorang petugas klinik itu melihatnya… menghampiri dan bertanya kenapa ia nampak kebingungan. “Sebenarnya saya ingin menimbang bayi ini, tapi… Read more

Adik Makan Newspaper

Minah, 7 tahun, disuruh oleh ibunya untuk menjaga adiknya yang sedang bermain, kerana ibunya sedang memasak. Ketika sedang bermain, bayi adiknya itu memakan suratkhabar hampir habis 1 halaman. Tina sangat terkejut dan takut dimarahi oleh ibunya… Minah : “Ibu…. Adik makan surat khabar sampai hampir habis!”. Ibu : “Apa?!” Dengan… Read more

Pembedahan Tanpa Mata Pisau

Produk terbaru yang diberi nama HIFU (high intensity focused ultrasonic) itu dicipta untuk membuang kanser tanpa sebarang luka. Hanya menggunakan aplikasi pancaran ultrasound, penyakit yang menjadi pembunuh nombor dua  di dunia dapat disembuhkan sepenuhnya. Jika menggunakan teknologi pembedahan biasa, seseorang wanita yang menghidapi penyakit kanser payudara perlu membuang salah satu… Read more

Pelik..??

Jika seluruh peredaran darah dalam manusia digabungkan, maka keluasannya melebihi 2 keliling bumi. Tubuh kita akan menyusut 1 cm pada malam hari dan akan kembali seperti semula kerana tulang belakang kita menahan beban pada saat tidur, sehingga melebar kembali. Orang buta juga bermimpi, namun mimpinya berupa suara, rabaan, maupun getaran…. Read more

Flush Bayi dalam Mangkuk Jamban???????

Antara nak percaya atau tidak, 3 hari yang lalu..seorang remaja perempuan berumur 15 tahun telah membuang bayi nya sendiri di dalam sebuah tandas di Hospital Daerah Serian, Sarawak..tak percaya rasa nya kes terkutuk nie boleh berlaku kat tanah tempat tumpah darah saya sendiri..hissssshhhhhhh….kejam nihhhh…..kita ikuti petikan berita daripada Utusan Malaysia… Read more

10 Wanita Terkejam Didunia

Kat sni ade bebebrapa list pembunuh wanita paling kejam yang pernah tercatat dalam sejarah. Muka je nampak baik tapi hati kejam, tade perasaaan perikemanusiaan langsung.hu

Ular ada kaki

Kini ular tidak perlu lagi mengesot untuk bergerak, sebab diorang dah ada kaki..haha. Sebenarnya ular berkaki ni ditemui di china dan menurut kajian kecacatan ular ni lebih kurang macam bayi kembar siam yang menghasilkan organ berlebihan. p/s: aku rase tu kaki ayam, dier telan ayam kot!! (Link)