Fesyen Selebriti Yang Tak Serupa Fesyen..

Fesyen..sesuatu yang unik dan berseni..tapi adakah keterlaluan untuk dikatakan terdapat fesyen yang terlalu berseni sampaikan kehilangan seni nya?? Korang tak percaya?? Just sit and watch out..    Terrence Koh dan fashion yeti nya..korang rasa korang nak guna fesyen nie tak masa korang tengok konsert atau tym shopping?? Yucckkkss..!! Kalau kepala… Read more

Rahsia Rambut Cantik Kate Middleton

Wow..korang nampak tak apa yang aku nampak..? Kate Middleton dengan stail rambutnya yang sangat menarik.!! Camne dia buat rambutnya nampak macam original ek.? Tak macam hasil ‘goresan’ dan ‘contengan’ salun murahan..!! Of course la beb..dia nie kan ratu England beb..tak mainlah salun-salun ciput..!! Ye tak..?? Hmmm..korang nak tahu tak hasil… Read more

Motosikal Terpanjang Di Dunia

Wow..korang tengoklah..panjang tak motosikal nie? Panjang siottt beb….Demi meraih pengiktirafan daripada Guinness World Book of Records, seorang tukang paip yang bernama Colin Furze, berusia 31 tahun yang berasal daripada Lincolnshire telah mencipta sebuah motosikal yang terpanjang di dunia. Motosikal yang berukuran sepanjang 22meter ini boleh dinaiki sebanyak 25 orang dan… Read more

Cinta Mat RoCk !

ha..!! Kengkorang..!! Nie lah surat cinta mat rock kepada aweknya yg tercinta..huuuuu….macamana pon si mat rock nie nak berjiwa jiwang pada kekasihnya, tetap tak bleh..tak menjadi..dek kerana jiwa nya yang mat rock kebabomm tu..!! layan habis beb..!! Salam Amacam awekku?? Lu orait ka? Wa harap lu ok2 je. Awek gua,… Read more

Telur Rebus..Lawak BAIK PUNYA..!!

Aku ada cerita ni… lawak la juga.. tapi jangan ketawa tau… Aku baru berkahwin setahun yang lepas dan duduk dengan isteri aku. Kami duduk berdua sahaja sebab belum dikurniakan anak. Aku ni ada satu kegemaran -iaitu makan telur rebus. Aku pun taktahu kenapa aku suka makan telur rebus, sedap agaknya…. Read more