Iklan Yang Kreatif Dan Menarik

Iklan kat tepi2 jalan mesti kita dah biasa tengok, tetapi yang di bawah memangcool tetapi menarik, iklan kat terowong: Yang ni plak iklan budak buat bubble gum, siap guna belon lagi: Iklan yang ni best juga, seolah2 bola kena rembat ke dinding bangunan: Yang ni pun kreatif jugak, kalau jumpa… Read more

Seni Belon-belon Sabun

Wah, ni belon paling besar yang penah aku tengok…. Name mamat ni Samsam Bubbleman (name sebenar Sam Heath), Dia ni pakar dalam bidang bubbleologist..bidang ape tah, mungkin bidang wat belon… dan dia jugak pemegang rekod belon sabun terbesar di dunia. Ceh, paling besar belon sabun yang aku buat sebesar telur… Read more