Bank Sperma Tawar Air Mani Selebriti Untuk RM74,000

Sebuah Bank sperma di London, iaitu Fame Daddy menawarkan air mani selebriti kepada mana-mana wanita yang ingin mendapatkan zuriat selebriti terkenal. Bank sperma itu mendakwa menyimpan air mani 40 tokoh terkenal dalam pelbagai bidang. Antaranya bintang rock,pelumba kereta Formula 1, genius, dan bekas pemain bola sepak. Harga yang dikenakan untuk… Read more

Senarai Jenama Kereta di Malaysia

Kereta merupakan antara keperluan penting dalam kehidupan kita. Tentu ramai yang ingin memiliki kereta bagi mereka yang belum ada la, bagi yang dah ada pula tentu nak menambah lagi satu. Untuk itu, saya just nak share senarai jenama kereta yang ada di Malaysia. Tentunya, proton dan perodua akan menduduki tempat… Read more

Runtuhan Kota Atlantis Ditemui..??

Pada Mei 2001, seorang jurutera marin yang sedang menjalankan kajian sonar di perairan Cuba telah menemui ketulan batu-batu aneh 2,000 kaki di dasar laut. Ketulan itu hampir sama saiz dan bentuknya, tersusun rapi seperti sebuah kota. Naik ke permukaan, beliau melaporkan kepada ketuanya. Lebih ramai penyelam dihantar untuk memeriksa batu-batu… Read more

Perhentian bas yang kreatif

Kalau pergi luar negara, macam-macam bus-stop kita boleh tengok. Tapi sekarang dekat Malaysia pun apa kurangnya, dah banyak juga ada bus-stop yang creative setanding dengan negara luar. Hehe. Tapi belum ada gambar, siapa yang ada gambar bolehlah kongsikan dekat sini.