Benda Besar Punya…

Jom tengok “benda-benda” yang dibesarkan untuk tujuan mercu tanda dan sebagainya. Ada kapak , pemukul baseball , kasut, kerusi, pemukul telur, strawberi dan telur yang besar punya…

Pelik Tapi Benar

Jom tengok koleksi gambar pelik tapi betul-betul berlaku..Hurm…macam-macam la kat dunia ni =)

Lembu macam Alien di Thailand

Pertama kali tengok benda ni memang macam alien pun tapi sebenarnye lembu yang dilahirkan cacat. Kajian mendedahkan ‘alien’ tu lebih kurang macam bayi manusia sebab kaki depan dia lebih kurang macam tangan. Ia ditemui di Thailand. Penduduk kat situ pulak, buat la adat-adat diorang untuk pengebumian ‘alien’ ni untuk elak… Read more

Ubi Kangkang -Pelik Betul

Ubi kangkang Sejenis ubi berbentuk aneh telah dijumpai oleh seorang penduduk tempatan. Ubi tersebut dinamakan ubi kangkang kerana ia benar-benar menyerupai kaki seorang manusia yang sedang mengkangkang. Penemuan ini mencetuskan banyak tanda tanya dikalangan orang ramai, para pengkaji dan peminat mistik. Adakah penemuan ubi ganjil ini mempunyai kaitan dengan benda… Read more

Kepala berkembar.

:fikir: Macam – macam benda pelik sekarang ni kan.. apa maknanya ek?